Najnovije

OSRAMOĆENI OTAC TAMARE ĐURIĆ: Mnogo me je sramota, plačem i pijem lekove za smirenje!

Starleta Tamara Đurić napravila je ogromnu pometnju ulaskom u rijaliti, a u Smederevskoj Palanci svi pričaju o porocima i skandalima koje je pravila kao tinejdžerka, a to nastavlja i na Farmi. NJen otac Predrag osramoćen je ponašanjem svoje ćerke i otkriva da je i njenom "moćnom" dečku održao lekciju
Tamara (Foto: FB)

Tamara (Foto: FB)

"Nisam bio za njen ulazak u Farmu i velika je sramota to što je radila sa tim dečkom Radetom. Ja sam sa Kosova, trudio sam se da vaspitam decu kako treba, ali eto... Ja sam voleo da se ona dokazuje radom, kao ja što sam radio sa svojom suprugom, ali ona je izabrala taj put", rekao je otac starlete. Predrag je veoma razočaran ponašanjem svoje ljubimice. "Razočaran sam njenim ponašanjem u Farmi, zvao sam i tog njenog dečka Makaronu i svašta sam mu rekao. Prekidam kontakt sa njom, a i tu Farmu više ne gledam. Ja sam kao roditelj veoma osramoćen i razočaran. Kad bih mogao da je izvučem odatle, ali ona više nije maloletna, on vodi brigu o njoj, on ju je i podržao u tome da uđe i da se sramoti", kaže starletin otac. Predrag ne krije i da je Tamara kao mala bila nestašno dete i da ga je sramota svega što se dešava. "Mene je ona u suštini najviše razočarala kada je krenula sa tim čovekom Makaronom. Eto, pored njega, kaže, ima i "lamborgini" i "porše", a i ja da sam mogao, ja bih joj to stvorio, ali, eto, nisam, ja sam ulagao skromno u nju, a on je počeo mnogo da ulaže. Što se tiče majke, one su u dobrim odnosima. Ona je veoma emotivno dete, sve bi dala za majku. Tamara je samo u afektu neke teže reči znala da kaže. NJena majka je predivna žena, nije nikada nasrtala na nju, ja sam je kažnjavao do dvanaeste-trinaeste godine. Kaišem, bogami! Mnogo mi smeta što se skida svuda. Rekao sam joj, ako želiš da me ubiješ, ubićeš me svojim lošim ponašanjem. U našu kuću ulaze prijatelji, ugledni ljudi, nas je jako sramota da oni gledaju kako se moja ćerka ponaša." Nesrećni otac otkriva i da je zbog ćerke završio na lekovima. "Moja supruga je preplakala celu noć nakon one scene sa Radetom, pijemo "bromazepame", ne znamo više kakva nas je sramota snašla. Kada izađe, imaćemo ozbiljne razgovore. Ja sam prednje zube istupio govoreći joj šta je karakter i šta je vaspitanje. Međutim, moju kćerku, izgleda, nažalost, vaspitava društvo, kao i većinu današnjih devojaka", zaključuje Đurić.
Pročitajte još:Tijana Ajfon: Prete mi ubistvom zbog seks-snimaka sa državnim funkcioneromOVO SU SVI ČEKALI: Gola Stanija u tuš kabini! (FOTO 18+)
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA