Najnovije

Jedan rijaliti je gotov: Pogledajte ko je pobednik "Maldiva"

Ilija Grahovac, poznatiji pod nadimkom Zmaj od Šipova pobednik je rijaliti šoua "Maldivi" i od sinoć je bogatiji za 15.000 evra.
Pobednik "Maldiva" (Foto: TV Hepi)

Pobednik "Maldiva" (Foto: TV Hepi)

Odmah iza Zmaja našao se Vuk Đurišić koji je osvojio 5.000 evra, dok je na trećem mestu završila tamnoputa takmičarka Ejmi Aminata, koja je osvojila 3.000 evra. Inače, Zmaj je odmah nakon učešća u rijalitiju "Parovi" gde mu je pobeda za dlaku izmakla, ušao i u "Maldive", gde je malo falilo da ponovo ne osvoji glavnu nagradu. Naime, u samom finišu finala, voditeljka je najpre pročitala ime drugoplasiranog Vuka, rekavši da je on čovek koji je osvojio najviše glasova publike, ali se brzo ispravila i objasnila da je ipak Zmaj pobednik. Ni ovo proglašenje pobednika nije moglo da prođe bez incidenta a za to se pobrinuo Zmaj, koji se tokom finalne večeri svađao sa Ejmi pa ga je obezbeđenje odvelo u izolaciju. Rijaliti "Maldivi" trajao je dva meseca a kroz šou je prošlo 56 učesnika ali se samo desetoro borilo za glavnu nagradu.
Pročitajte još:POJAVILI SE NOVI SNIMCI: Pogledajte seks u Velikom bratu – bez cenzure! (VIDEO 18+)KAD FARMERI IGRAJU MASNE FOTE: Evo ko je olizao Kristijana, a koga je dohvatila Maja! (FOTO)
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA