Najnovije

VAŠINGTON POST: Tramp je duplo jači od Klintonove

VAŠINGTON - Na opštem nacionalnom nivou, Donald Tramp je duplo jači od Hilari Klinton, piše jedan od najuticajnijih američkih listova Vašington Post.
Donald Tramp (Foto: JuTjub)

Donald Tramp (Foto: JuTjub)

Podsećamo, američki izborni sistem je takav da se kandidati bore za poziciju nacionalnog kandidata u okviru demokratske i republikanske struje, a stanje je takvo da su favoriti Tramp i Klintonova. Tramp kao republikanac, Klintonova kao demokrata, ali sve je izvesnije da će novi predsednik SAD-a biti Donald Tramp. O tome svedoči i to što je Barak Obama, predsednik SAD-a, u svom poslednjem obraćanju javnosti veliku pažnju posvetio Trampu, a kako su procenili mnogi analitičari, većinu svog govora Obama se upravo obraćao Trampu. Vašington Post je objavio najnovija istraživanja koja pokazuju da među republikanskim kandidatima Tramp visoko odskače i da je njegova kampanja propraćena konstantnim rastom, dok za Klintonovu navode da stagnira. Istraživanje pokazuje da na ukupnom nacionalnom nivou Tramp ubedljivo ima veću prednost u odnosu na Klintonovu. Američki list je ovo istraživanje objavio pod naslovom "Donald Tramp ima skoro duplo veće nacionalno vođstvo od Hilari Klinton". Sam Donald Tramp je celu stvar prokomentarisao na Fejsbuku rečima: "Pobediću Klintonovu! Učiniću Ameriku ponovo velikom!".
Pročitajte još:NAJVEĆI LUDAK U SIRIJI: Zovu ga „Arapski Rambo“ (VIDEO)Žestoko gruvanje kod Dare – opozicija u akciji! (VIDEO)
Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA