Najnovije

Dodik: Ne plašim se hapšenja!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nimalo ne plaši hapšenja, niti navodne finansijske istrage Tužilaštva BiH protiv njega, ocenjujući da je reč o montiranoj političkoj zaveri, sa ciljem urušavanja Republike Srpske.
Dodik (Foto: Jutjub)

Dodik (Foto: Jutjub)

Dodik je istakao da je reč o klasičnom političkom progonu, jer ga već godinama pojedinci kriminalizuju raznim izmišljotinama i bez ikakvih dokaza. "Nemam problem sa zakonom. Po povratku iz Makedonije, ko zna koji put sam pročitao vest da će me uhapsiti, da mi pretresaju kuću i bankovne račune. Verujte mi, posle toga sam mirno spavao kao beba nekih osam sati. Eto, toliko me je uplašila najava", rekao je Dodik za beogradski list "Informer". Predsednik Republike Srpske je istakao da njegovi politički protivnici mogu slobodno da pošalju istražitelje iz celog sveta, ali da ni oni ništa sporno neće naći. "Nisam počinio nijedno krivično delo. Godinama me prate sve međunarodne obaveštajne agencije, ali nikad nisu pronašli ništa protiv mene", rekao je Dodik. On je naveo da je Tužilaštvo u Sarajevu pre četiri godine ispitivalo prodaju državnih objekata i odustalo, jer nema malverzacija. Prema njegovim rečima, ovo je nastavak muslimanske politike, koju pomažu zapadne ambasade, a čiji je cilj urušavanje Republike Srpske. "Montirana politička zavera. U Sarajevu još važi osmanlijska politika `kadija te tuži, kadija ti sudi`. Pošto nisam podanik Zapada, niti ratni zločinac, sad žele da me predstave kao kriminalca. Ali se ne obazirem... Mene je narod izabrao i tako će biti dok se ne predomisli", zaključio je Dodik.
Pročitajte još:BALKAN NA PRAGU NESTABILNOSTI: Akcija SIPA protiv Dodika može izazvati sukobeDodik: RS sinonim za slobodu, nema načina da bude ukinutaLazanski: Republika Srpska je napadnuta!
Izvor: Srna  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA