Najnovije

VUČIĆ O PREDSEDNIČKIM KANDIDATIMA: Oni imaju mnogo para

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neki od kandidata za predsednika države žele Srbiju da "vrate u minus" u koji su zemlju doveli 90-ih.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

On je novinarima tokom obilaska južnokorejske fabrike "Jura" rekao da već sada čestita svima koji su najavili kandidaturu za predsedničke izbore naredne godine i poručio da su neki od njih multimilioneri.
- Oni imaju mnogo para, ja sa njima ne mogu da se borim. Čestitam im, ja sam se borio sa mnogo mutlimilionera u prošlosti i do sada sam nekako uspevao, ali ne verujem da ću uspevati i u budućnosti - rekao je Vučić. 
- Oni imaju mnogo para, ja te pare nemam, ja govorim narodskim jezikom, a posle izbora se uvek vidi ko čiji interes zastupa - rekao je Vučić. 
On je dodao da je čuo da se sada i "neki Zlatiborac kandidovao" i da i njemu čestita. 
- Svi su pobedili, imaćemo 19 predsednika, samo napred, svima čestitam - zaključio je Vučić.
Primio sam k znanju, odgovorio je premijer Aleksandar Vučić na primedbe koje su iznete u Izveštaju šefice evropske diplomatije Federike Mogerini o prioritetima Zajedničke spoljne i bezbednosne politike EU za 2016. godinu. 
- Kako su ono oni rekli kada sam ja govorio o Trepči? Da su primili k znanju? Sad sam ja primio sam k znanju te primedbe, i pohvale i primedbe - rekao je premijer odgovarajući na pitanja novinara o Izveštaju, koji je objavljen u ponedeljak. 
U Izveštaju se navodi da EU ohrabruje Srbiju da intenzivira sprovodenje reformi u kljucnim oblastima kao što pravosude, borba protiv korupcije i organizovanog kriminala, sloboda izražavanja i medija, a ocekuje dalju normalizaciju odnosa sa Prištinom i uskladivanje sa spoljnom i bezbednosnom politikom EU. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA