Najnovije

MEDOJEVIĆ: Podržaćemo manjinsku vladu sa premijerom iz bošnjačke stranke!

Predsednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je da Demokratski front ne bi imao ništa protiv da se formira manjinska vlada i da premijer bude iz Bošnjačke stranke.

Nebojša Medojević (Foto: Jutjub)

On je rekao da je Predsedništvo DF-a ponudilo strankama manjina i ostalim opozicionim partijama da formiraju manjinsku vladu bez Demokratske partije socijalista i Demokratskog fronta.
- Mi bismo tu vladu podržavali svojim glasovima u parlamentu, ali ne bi u njoj participirali. Ta vlada bi imala zadatak da pripremi nove fer i demokratske izbore nakon određenog vremenskog perioda - kazao je Medojević listu „Pobjeda“.
On je dodao dodao da je ovim stavom Predsedništva DF-a „potvrđena principijelna politika“ i da je „najvažnija nacionalna stvar“ da DPS pođe u opoziciju imajući u vidu dešavanja 16. oktobra, koja su pratila zloupotrebe i „izazivanje državnog udara“.
- I dalje smo na poziciji da ne priznajemo rezultate, jer su izbori bili neregularni, ali da zbog interesa Crne Gore, koji su važniji od partijskog interesa, spremni smo da podržimo manjinsku vladu u kojoj ne bi bilo DPS-a, ali ni Fronta. To je naša ponuda, kao najjače opozicione grupacije - precizirao je Medojević, dodajući da ne bi imao ništa protiv da mandatar bude predsednik Bošnjačke stranke Rafet Husović. Izvor: in4s.net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA