Najnovije

SEĆATE SE OVOG MATURANTA? Posle Sandre Afrike zbario 6 puta bolju cicu! Tačnije, dve! (FOTO)

Mladić Dušan Vuković, koji je postao poznat javnosti jer je pozvao Sandru Afriku da mu bude pratilja na maturi, gde ga je na kraju ona i odvela, opet je privukao pažnju medija.

Sandra Afrika na maturi (Foto: Instagram)

Dušan je očigledno veliki zavodnik, pa se mlađanom momku sve što zamisli izgleda i ostvari. Anonimni klinac je mrtav hladan uspeo da odvede ribetinu kao što je Sandra na maturu i pored svih njenih obaveza, a verujemo, i boljih i isplativijih ponuda. - Kao što sam i obećala. Na maturi kod Dušana - napisala je Sandra Afrika posle neverovatne večeri sa Dušanom na svom Instagramu. A više o tome kako je do toga došlo, možete da se podsetite OVDE. Ipak, on se tu nije zaustavio, već je ostvario snove mnogih muškaraca u Srbiji i ponovo se time pohvalio na društvenim mrežama. Dušan vala zna da ga živi, pa je letos otišao u Kaliforniju i to na jednu od najlepših plaža - Santa Moniku. Tamo je uživao za sve pare, ali i ovog puta zbario ne jednu, nego dve ribe o kakvima možete samo sa sanjate! I pre nego što se zapitate - Da, bolje su od Sandre Afrike!
Maturant je uspeo da navata dve atraktivne crnkinje sa zamamnim oblinama, koje su rado ispozirale kameri, a ne bi nas čudilo ni da ih uskoro vidimo u Bg-u i to recimo 1. oktobra kad budu pratile Dušana na faks.

Izvor: Espreso

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA