Најновије

СЕЋАТЕ СЕ ОВОГ МАТУРАНТА? После Сандре Африке збарио 6 пута бољу цицу! Тачније, две! (ФОТО)

Младић Душан Вуковић, који је постао познат јавности јер је позвао Сандру Африку да му буде пратиља на матури, где га је на крају она и одвела, опет је привукао пажњу медија.

Сандра Африка на матури (Фото: Инстаграм)

Душан је очигледно велики заводник, па се млађаном момку све што замисли изгледа и оствари. Анонимни клинац је мртав хладан успео да одведе рибетину као што је Сандра на матуру и поред свих њених обавеза, а верујемо, и бољих и исплативијих понуда. - Као што сам и обећала. На матури код Душана - написала је Сандра Африка после невероватне вечери са Душаном на свом Инстаграму. А више о томе како је до тога дошло, можете да се подсетите ОВДЕ. Ипак, он се ту није зауставио, већ је остварио снове многих мушкараца у Србији и поново се тиме похвалио на друштвеним мрежама. Душан вала зна да га живи, па је летос отишао у Калифорнију и то на једну од најлепших плажа - Санта Монику. Тамо је уживао за све паре, али и овог пута збарио не једну, него две рибе о каквима можете само са сањате! И пре него што се запитате - Да, боље су од Сандре Африке!
Матурант је успео да навата две атрактивне црнкиње са замамним облинама, које су радо испозирале камери, а не би нас чудило ни да их ускоро видимо у Бг-у и то рецимо 1. октобра кад буду пратиле Душана на факс.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА