Najnovije

Zapad sledi Hitlerov plan

Kada pokušamo da gledamo na Siriju objektivno – na čijoj bi strani trebalo da bude civilizacija?

Deklan Hejs (Foto: Katehon)

Piše: Deklan Hejs, Analitički centar Katehon
Vidimo Predsednika Asada. Bio je u Bakingemskoj palati sa NJenim Kraljevskim Visočanstvom samo pre nekoliko godina. A sada su on i Predsednik Putin najveći neprijatelji britanske vlade.
I, koji su Putinovi i Asadovi zločini?
Vidimo kako se demonizuju i Asad i Putin. Asad je sredovečni lekar, pripadnik srednje klase. Moć ima vojska, a ne on. Pa su zato i njih predstavili kao đavole. What is the overall plan?
I, kakav je krajnji plan?
Krajnji plan je da se rasture sve te zajednice u Siriji, Južnoj Rusiji, na Kavkazu i svuda drugud i pretvore se u tržišta, vazale i robove Zapada.
Kako se uopšte dođe do ovakvog zaključka?
Da vidimo – cela priča je oko izbeglica, ali ne i o uzrocima koji su doveli do izbeglica. Nisu Asad i Putin napravili izbegličku krizu. To Amerika ide okolo, upada u države, izaziv ratove, uništava države kao što je Sirija. Pogledajte sve one zemlje, koje su rasturene još ranije – Palestina, Libija, Irak i Jemen. Ono šzo se ovih dana događa u Jemenu je sramno – isto toliko sramno koliko i sve ono što se događalo u 20. veku. A mi bi trebalo da ne kažemo ništa, da uveseljavamo te ljude koji svoja nova oružja testiraju na Jemenu – najsiromašnijoj arapskoj zemlji.
Čitav plan Zapada se, dakle, sastoji u tome da se stvori svet kakav žele Sjedinjene države i njihovi saveznici. Je li ovo ludilo? Jeste, ali, i Hitlerovi planovi su bili ludilo.
Danas u NATO paktu sede veoma opasni ljudi, kao što su Hilari Klinton i Obama, oni slede tu ludačku i nezdravu politiku, a slede ih mnogi zdravi ljudi, kao što su  i Hitlera sledili.
Gledali smo kako Toni Bler masakrira milione Iračana i izvukao se s tim. Gledali smo kako Dejvid Kameron masakrira Libijce – i on se sa tim izvukao. Gde god idu, uništavaju sve, uz korišćenje bilo kog oružja, bilo u vrućem ili u mekom ratu. I sve što mogu je da se deru da su Asad i Putin krivi.
Ne krivim ja krokodila zato što je krokodil. Ne krivim ni NATO što je krokodil. Krivim medije i druge ljude, koji znaju šta se događa, a svi znamo. Svi u Rusiji znaju. Ali, mediji saopštavaju laži koje svim ovim pomenutim ljudima omogućavaju da se izvuku i ne odgovaraju za svoje jezive ratne zločine.
Koncept ratnog zločina se pojavio u Nirnbergu, nakon nacističkih zločina. Ali, sve što sada rade je da postave pred sud jednog ili dvojicu malih Afrikanaca. Kada ćemo u sudu videti Dejvida Kamerona, Tonija Blera, Hilari Klinton, Madlin Olbrajt, Baraka Obamu, Buša Mlađeg? Nećemo. Izvor: Katehon

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA