Најновије

Запад следи Хитлеров план

Када покушамо да гледамо на Сирију објективно – на чијој би страни требало да буде цивилизација?

Деклан Хејс (Фото: Катехон)

Пише: Деклан Хејс, Аналитички центар Катехон
Видимо Председника Асада. Био је у Бакингемској палати са Њеним Краљевским Височанством само пре неколико година. А сада су он и Председник Путин највећи непријатељи британске владе.
И, који су Путинови и Асадови злочини?
Видимо како се демонизују и Асад и Путин. Асад је средовечни лекар, припадник средње класе. Моћ има војска, а не он. Па су зато и њих представили као ђаволе. What is the overall plan?
И, какав је крајњи план?
Крајњи план је да се растуре све те заједнице у Сирији, Јужној Русији, на Кавказу и свуда другуд и претворе се у тржишта, вазале и робове Запада.
Како се уопште дође до оваквог закључка?
Да видимо – цела прича је око избеглица, али не и о узроцима који су довели до избеглица. Нису Асад и Путин направили избегличку кризу. То Америка иде около, упада у државе, изазив ратове, уништава државе као што је Сирија. Погледајте све оне земље, које су растурене још раније – Палестина, Либија, Ирак и Јемен. Оно шзо се ових дана догађа у Јемену је срамно – исто толико срамно колико и све оно што се догађало у 20. веку. А ми би требало да не кажемо ништа, да увесељавамо те људе који своја нова оружја тестирају на Јемену – најсиромашнијој арапској земљи.
Читав план Запада се, дакле, састоји у томе да се створи свет какав желе Сједињене државе и њихови савезници. Је ли ово лудило? Јесте, али, и Хитлерови планови су били лудило.
Данас у НАТО пакту седе веома опасни људи, као што су Хилари Клинтон и Обама, они следе ту лудачку и нездраву политику, а следе их многи здрави људи, као што су  и Хитлера следили.
Гледали смо како Тони Блер масакрира милионе Ирачана и извукао се с тим. Гледали смо како Дејвид Камерон масакрира Либијце – и он се са тим извукао. Где год иду, уништавају све, уз коришћење било ког оружја, било у врућем или у меком рату. И све што могу је да се деру да су Асад и Путин криви.
Не кривим ја крокодила зато што је крокодил. Не кривим ни НАТО што је крокодил. Кривим медије и друге људе, који знају шта се догађа, а сви знамо. Сви у Русији знају. Али, медији саопштавају лажи које свим овим поменутим људима омогућавају да се извуку и не одговарају за своје језиве ратне злочине.
Концепт ратног злочина се појавио у Нирнбергу, након нацистичких злочина. Али, све што сада раде је да поставе пред суд једног или двојицу малих Африканаца. Када ћемо у суду видети Дејвида Камерона, Тонија Блера, Хилари Клинтон, Мадлин Олбрајт, Барака Обаму, Буша Млађег? Нећемо. Извор: Kатехон

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА