Najnovije

ZAPADNI DIPLOMATA PROGOVORIO: Ružić "ocinkario" Dačića - neće poniženja od Vučića!

BEOGRAD - Branko Ružić, jedan od čelnika SPS-a i najbližih saradnika Ivice Dačića, poverio se navodno određenom zapadnom diplomati da SPS pravi rezervni plan, odnosno, da je Dačiću dosta ponižavanja koja mu priprema lider naprednjaka Aleksandar Vučić, te da je to razlog zašto socijalisti žele i planiraju posle izbora da naprave potpuno novu vladu koja će isključiti SNS, otkriva list Informer u najnovijem broju.
Ružić (Foto: JuTjub)

Ružić (Foto: JuTjub)

Naime, trvenja u vladajućoj koaliciji između naprednjaka i socijalista traju već neko vreme, a sve ove informacije koje se pojavljuju bi mogle biti znak da je došlo do opasnog raskola u vladi. Podsećamo, premijer Srbije i prvi čovek SNS-a, Aleksandar Vučić, javno je pomenuo mogućnost da mu socijalisti okrenu leđa, čime je praktično pokazao veliku dozu nepoverenja prema svom koalicionom partneru Ivici Dačiću. „Neka se svi ujedine, nema problema… Čak će i DS sa Dverima?! Pa neka im se i SPS prikloni, samo nek to ne kriju! Ako građani misle da im oni donose više, nije problem… Uopšte se ne plašim. Ako imamo narodno poverenje, nastavićemo da radimo, još marljivije.“ – rekao je Vučić gostujući u emisiji "Ćirilica" na tv Hepi. Koliko su relevantna saznanja lista Informer o "komunikaciji Ružića sa zapadnim diplomatom", ostaje da se vidi, ali ono što je sigurno je to da stvari ne odišu jedinstvom i apsolutnom slogom. Sa druge strane, Dačić je izjavio da nikako neće praviti bilo kakvu koaliciju sa "manekenima propale politike", komentarišući informacije o tome da SPS pokušava da kreira saradnju sa opozicijom, odnosno, DS-om i drugim strankama. "Želimo sa Srpskom naprednom strankom." - bio je precizan predsednik SPS-a, Ivica Dačić, u svojoj izjavi od pre nekoliko dana. Ono što je iznenađujuće upravo u svemu tome najviše jesu poruke Aleksandra Vučića u emisiji Ćirilica kojima je socijaliste stavio u red mogućih protivnika SNS-a.
Pročitajte još:Vučić: Još puno posla pred nama, učimo od NemačkeSANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ: Vučić nas satanizuje jer se plaši Patriotskog bloka
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA