Najnovije

MILIĆEVA I DALJE BESNA: Proziva Lazanskog - smeta joj što je "naprednjak"!

BEOGRAD - Direktorka CEAS-a i najaktivnija NATO lobistkinja u Srbiji, Jelena Milić, odmah po saznanju da je Miroslav Lazanski, uticajni vojno-politički analitičar, uvršten na listu SNS-a u aktuelnoj predizbornoj kampanji, negativno je reagovala i osudila Aleksandra Vučića zbog, kako ona kaže, rusifikacije SNS-a.
Milićeva - ne voli Rusiju, pa to ti je! (Foto: JuTjub)

Milićeva - ne voli Rusiju, pa to ti je! (Foto: JuTjub)

Tada je na Tviteru napisala da Vučić više nema njenu podršku, te da će pojačati svoj glas protiv njega, jer on pojačava proruske elemente u svojoj stranci. NJoj su najviše na listi SNS-a zasmetali Miroslav Lazanski i Nenad Popović, lider SNP-a, koje smatra eksponentima proruske političke misli u Srbiji. Ona nastavlja sa prozivkama Lazanskog i ovaj put je na zvaničnom sajtu CEAS-a objavila tekst koji predstavlja svojevrsni izveštaj sa konferencije na kojoj je učestvovao i Lazanski, a koja je bila posvećena temi negativnog uticaja stranih faktora na nevladin sektor u Srbiji.
Pročitajte još:Rusija je htela da spasi Slobu, a Hag ga je ubio: Bivši ministar otkrio najnovije detalje smrti MiloševićaRUSKI ZMAJEVI: Smerč, Uragan, Tornado, Grad, TOS1 – višecevni raketni sistemi (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA