Najnovije

VUČIĆ ODBRUSIO KARAĐORĐEVIĆU: Plati prvo struju, pa onda tuži državu!

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je prestolonasledniku Aleksandru Karađorđeviću, povodom njegove najave da će tužiti državu, da najpre plati struju.
Vučić: Plati struju! (Foto: JuTjub)

Vučić: Plati struju! (Foto: JuTjub)

„Prvo ti plati struju koju si dužan Srbiji, pa onda tuži koga hoćeš“, rekao je premijer i dodao da će pokušati pristojno da odgovori na pitanje novinara kako komentariše najavu tužbe Karađorđevića. On je izneo podatak da Karađorđević duguje EDB–u i EPS snabdevanju oko 70.000 evra. Prema njegovim rečima, država je dala objekat Karađorđevićima na korišćenje, a taj objekat propada, jer se ne održava, i plaćala je sve, pa je red da i prestolonaslednik plati struju. „Platite struju, pa kukajte na državu“, podvukao je Vučić. On je primetio da „svi žele, vole i hoće da napadnu državu, kada im padne na pamet, uz kuknjavu i žalopojke, što je nacionalni sport u Srbiji“. „Ne možemo da dođemo u Kalinovac i kažemo seljacima da duguju za struju, a on duguje 70.000 evra“, zaključio je Vučić. Prestolonaslednik je u izjavi za Večernje novosti rekao da "čeka da se njegovoj porodici vrati ono što je nezakonitim ukazom iz 1947. godine oduzeto, kao i da će se obratiti Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu ukoliko država to ne učini", a to u očima srpskog premijera nije, po svemu sudeći, korektno sa njegove strane.
Pročitajte još:ŽIVKOVIĆ ŽESTOKO NA POMENU ĐINĐIĆU: Potrebna je Sablja 2 zbog zla koje se nakupilo posle Đinđićeve smrti!!!OPOZICIJA KEŠU: Evo koliko koja opoziciona stranka ima para za kampanju!
Izvor: Tanjug / Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA