Najnovije

IGUMAN RAFAILO O "PAROVIMA": Taj mladić kog smo videli je "đavoiman", a žene oko njega su "razvaljene"! (VIDEO)

BUDVA - Iguman manastira Podmaine, otac Rafailo, u jednoj od svojih beseda je govorio o rijalitiju "Parovi", a ono što je rekao će mnoge iznenaditi, jer je reč o nesvakidašnjoj analizi ponašanja učesnika ove emisije.
Iguman Rafailo (Foto: JuTJub)

Iguman Rafailo (Foto: JuTJub)

Naime, iguman je slučajno, kako kaže, bio u jednom domu u kojem je bio uključen televizor, a na njemu je bila rijaliti emisija na "srećnoj televiziji". Jasno je da iguman Rafailo govori o rijaliti emisiji "Parovi". On opisuje ono što je u tom trenutku bilo emitovano, a to je "mladić koji psuje", prema rečima oca Rafaila, zapravo "bljuje". "Taj mladić pokazuje visoki stepen posjednutosti, đavoimanosti." - reči su kojima iguman otpočinje analizu onoga što je video. On detaljno analizira celokupnu emisiju "Parovi", ali i medijski fenomen rijaliti šou emisija. Iguman kaže da je reč o "potopu" sličnom iz vremena praoca Noja i da su to simptomi "poslednjih dana". Pojmovi "crna misa", "satanistički rituali", "satanski obredi"... samo su neki koje koristi iguman Rafailo govoreći o rijaliti šou emisijama i uopšte uticaju televizije na naše živote, odnose u porodici, kao i posledicama na psihičko i fizičko zdravlje. Iguman Rafailo takođe daje recept kako se boriti protiv svega toga, a reč je o metodama Svetog Pantelejmona. Otkrivamo Vam da za primenu tih metoda na početku vam treba jedna crna kesa i jedna macola. Metod Svetog Pantelejmona je pomalo neobičan, ali veoma efikasan. O čemu se tačno radi - saznaćete u fenomenalnoj besedi igumana manastira Podmaine: www.youtube.com/watch
Pročitajte još:PROCURIO SNIMAK: Učesnici Parova šmrču kokain uživo? (VIDEO)Ceca umešana u višemilionske otmice? Ko je srpski NBA košarkaš koga je trebalo da namami do Zemunaca?
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA