Najnovije

PUTINOVO NOVO NAREĐENJE: Rusi dobili novi zadatak!

MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin naložio je bezbednosnim službama da ne dopuste da se u Rusiji dogodi situacija sa nelegalnom migracijom, kao što je to slučaj bio u Evropskoj uniji.
Putin (Foto: JuTjub)

Putin (Foto: JuTjub)

On je istakao da problem nelegalne migracije izisukuje puno pažnje i da je neophodno da sve bezbednosne službe rešavaju taj problem shodno svojim nadležnostima. „Svi vidimo šta se događa na granicama EU. Hvala bogu, mi nemamo taj problem i to zahvaljujući sopstvenim naporima. Međutim, ne smemo dozvoliti da se to ipak dogodi i nama“, rekao je Putin obraćajući se na sastanku sa predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije. Prema njegovim rečima, u Rusiji već živi oko jedan milion migranata, pre svega iz republika bivšeg Sovjetskog Saveza, ali njihovo prisustvo ne bi trebalo da predstavlja problem na tržištu rada i da izaziva nezadovoljstvo građana. Putin je dodao da je to veoma važan zadatak kako za rusku ekonomiju, tako i za socijalnu stabilnost zemlje.
Pročitajte još:Kraj Sjedinjenih Američkih Država – „Carstva haosa“GORI VATRA SAD U NAMA: Kad grune ruska avijacija (VIDEO)
Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA