Najnovije

NAPRĆILE SISIĆE: Nova generacija "dece estrade" ima čime da se pohvali (FOTO)

Kako ćerke poznatih roditelja stasavaju u devojke za kojima se momci sve više okreću, nije ni čudo što nose sve dublje dekoltee, kojima se najčešće hvale na društvenim mrežama. Majice, bluze, haljine, korseti... Nije važno, bitno da su grudi u prvom planu!

Mina Joksimović (Foto: Instagram)

Tako nas je ćerka Cece Ražnatović više puta iznenadila izdanjima u kojima je istakla obline. Iako odavno želi da poprsje "pojača" silikonskim implantatima ali joj majka to ne dozvoljava, Anastasija Ražnatović samouvereno nosi ono što ima. Uskoro će napuniti 18 godina, a momci odavno uzdišu za njom.
 

Anastasija (Foto: Instagram)

Mezimica Marte Savić i Mileta Kitića često je u medijima zbog svoje nesvakidašnje lepote. Atraktivna Elena Kitić prošlog leta je proslavila punoletstvo, a iako je i te kako u žiži interesovanja javnosti, malo šta se zna o njenom privatnom životu.
Elena na letovanju u Turskoj, Marmarisu Avgust 2013 Posted by Elena Kitic on utorak 17. septembar 2013.
Ćerka Vesne Zmijanac napravila je sebi ime na domaćoj estradi zahvaljujući nekoliko hitova koje je objavila prethodnih godina. Seksepilna Nikolija Jovanović gotovo uvek se pojavljuje u atraktivnim izdanjima, a često je akcenat upravo na grudima.

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Sep 6, 2015 at 10:18am PDT

Devetnaestogodišnja Luna Đogani već godinama nema problem da se razgoliti. Šetala je modnom pistom oskudno odevena, izlazi u više nego provokativnim kombinacijama, a njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani ponosni su na nju, te se ne bune kada je vide u takvim izdanjima.

A photo posted by @luna_djogani on Jan 30, 2016 at 5:30am PST

Javnost se u poslednje vreme sve više interesuje za naslednicu Željka Joksimovića, koja je aktivna na društvenim mrežama, ali i u prestoničkom noćnom životu. Lepa Mina Joksimović takođe simpatiše dekoltirane toalete, pa ih neretko i ponese u izlasku ili na nekom svečanom događaju.

A photo posted by MJ (@minajokssimovic) on Dec 24, 2015 at 3:25pm PST

Ćerka kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, koji žirira u "Zvezdama Granda" već godinama, krči sebi put na muzičkoj sceni uz nesebičnu pomoć svog poznatog oca. Dvadesetosmogodišnjoj DŽidži nije strano igranje na kartu seksepila, pa često možemo da vidimo kako ističe ono čime raspolaže.
Kako je prelepa BOZE <3 Posted by Aleksandra Dzidza Stojkovic on nedelja 4. maj 2014.
Izvor: mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA