Najnovije

Prevaziđen Šarli Ebdo: Mikropenis u fokusu kampanje protiv Donalda Trampa (FOTO 18+)

Penis Donalda Trampa ne prestaje biti tema rasprave, a u akciju "spašavanja časti" potencijalnog američkog predsednika uključili su se i umetnici. Na svoj način, naravno.
Donald Tramp u izazovnoj pozi (Foto: Instagram)

Donald Tramp u izazovnoj pozi (Foto: Instagram)

Još 2012. godine satirični portal Onion objavio je priču o minijaturnoj muškosti Donalda Trampa gde su ga prikazali kao narcisa koji provodi pozamašnu količinu vremena pred ogledalom ne bi li se možda "dole" nešto pomaklo. "Oh, pogledaj tu stvar. Jadno!" komentarisao je Tramp u privatnosti svog doma, piše Onion. Iako su od onda prošle četiri godine, tema je opet aktuelna, i to zahvaljujući samom Trampu koji je osetio potrebu da brani svoju muškost . Iskoristila je to i umetnica Ilma Gore koja je pastelama naslikala golog Trampa u zavodljivoj pozi pod nazivom ‘‘Učinimo Ameriku opet velikom". Dala je svoju viziju Trampa i njegovog polnog organa. Sama autorka je na službenoj stranici delo opisala: "Slika je nastala kako bi izazvala reakciju kod publike, pozitivnu ili negativnu, o tome koliko pažnje pridajemo fizičkom izgledu. Niko se ne bi trebao osećati muževnije ili ženstvenije zbog svog penisa, odnosno vagine, jer to nije ono što definiše čoveka. Vaše genitalije ne definišu vaš pol, vašu moć ili vaš status. Prostije rečeno, neto može biti i potpuni idiot bez obzira na to što ima u gaćama." Slika se trenutno nalazi u prodaji na iBeju i do sad je skupila 43 ponude, a najveća postignuta cena za sad je 3.750 dolara, prenosi Mešejbl.
Pročitajte još:Tramp najavljuje veliku promenu: Poštovaću međunarodno pravo!BIVŠI PORTPAROL BELE KUĆE OTKRIO: Tresu se pred Trampom jer nikada nije učestvovao u ritualima njihovih tajnih društava!
Izvor: jutarnji.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA