Najnovije

LISTU DVERI-DSS PODRŽALE ISTAKNUTE LIČNOSTI: Da imamo poslanike koji će reći "ne" NATO i MMF-u

Koalicija Dveri-DSS objavila je imena brojnih istaknutih ličnosti koji su svojim potpisom podržali ovu izbornu listu i istovromeno upozorila koliko je bitno da u Narodnoj Skupštini imamo poslanike koji će se zalagati za odbranu Kosova i Metohije i pružati otpor pokušaju uvođenja Srbije u NATO.

Lideri DSS i Dveri - Sanda Rašković Ivić i Boško Obradović (foto: Jutjub printskrin)

"Tokom prethodne dve godine, svi mi, koji se zalažemo za vođenje dostojanstvene patriotske politike, zaštitu srpskih nacionalnih i državnih interesa, odbranu suvereniteta, jačanje sopstvenih snaga i obnovu društvenih standarda zasnovanih na tradicionalnim vrednostima  - koje su i inače u skladu sa univerzalnim i demokratskim vrednostima, nismo imali svoje predstavnike u Narodnoj skupštini", podseća se u saopštenju Dveri-DSS i konstatuje da tako nešto ne sme da se ponovi nakon ovih izbora "imajući u vidu okolnosti u kojima se nalazimo, iskušenja i pretnje sa kojima se srećemo". 
"Potrebni su nam narodni poslanici koji neće dozvoliti priznavanje statusa lažne države Kosovo, koji će braniti naše građane i neće dozvoliti njihovo dalje siromašenje, koji će ustati protiv sramnog pokušaja uvođenja Srbije u NATO, koji će ukazati na pogubnost politike „Evropa nema alternativu“ i koji će se suprotstaviti diktatu MMF-a. Zato vas pozivamo da izađete na izbore 24. aprila 2016. godine i glasate za listu Dveri - Demokratska stranka Srbije - Sanda Rašković Ivić - Boško Obradović", ističe se u saopštenju. 
Nabrojana su i imena istaknutih akademika i drugih potpisnika liste, među kojima su i:
prof. dr Kosta Čavoški Gojko Đogo Rajko Petrov Nogo prof. dr Milo Lompar prof. dr Jasmina Vujić doc. dr Miloš Ković Aleksandar Simić akademik Aleksandar Ivić
akademik Svetislav Arsić Basara 
doc. dr Miloš Jovanović
prof. dr LJiljana Čolić
Milivoje Glišić
prof. dr Srđa Trifković
Miloslav Samardžić
Goran Petronijević
Vladimir Kršljanin
dr Srećko Đukić
dr Zorica Kuburović
prof. dr Aleksandar Lipkovski
prof. dr Zoran Čvorović
prof. dr LJubomir Protić
mr Vladimir Dimitrijević
Petar Lađević
dr Srđan Šljukić
dr Aleksandar Isaković
prof. dr Branko Ristić
prof. dr Vladimir Višnjić
prof. dr Milan Raspopović
prof. dr Tamara Milenković
prof. dr Dragoljub Kečkić
prof. dr Bratislav Obradović
docent dr Nenad Sakan
dr Blagoje Ristović
dr Mirjana Pavlović
dr Jelena Kovačević
dr Nataša Todorović 
Milorad Crnjanin
LJubivoje Šundić
Pored ovih, navedeni su i drugi poznati pojedinci koji su dali podršku ovoj listi, a to su: pukovnik Milenko Marinković, docent dr Vladimir Milovanović, Nikola Živković, Miroljub Krstić, dr Ružica Nikolić, Biljana Vujin, dr Snežana Spasić, dr Mihajlo Spasić, Dušan Spasić, Željka Jakonić, Stevan Jakonić, Dragica Jeličić, Kristina Korolija, Predrag Korolija, dr Miodrag Manigoda, Verica Korica, dr Svetislav Đurić, Nenad Vujić, mr Darko Jaćimovski, Kosta Dimitrijević, dr Dragan Hamović, Miroslav Krstić, mr Milorad Marinković.

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA