Najnovije

NBA: Domaćini sigurni, San Antonio i Majami na 30+.

Sinoć u NBA ligi odigrana 4 meča prve runde plej ofa.

Atmosfera u Klivlendu( Foto:NBA.com)

Najneizvesniji meč je odigran u Klivlendu gde su domaći Kavalirsi ipak uspeli da slome na kraju Detroit. Fantastičanu utakmicu je odigrao udarni trio "konjanika" Irving-Lav-DŽejms kombinovano ubacivši čak 81 poen. Uz to Lav je imao i 13 skokova a Lebron 11 asistencija. Kod gostiju najefikasniji je bio Koldvel Poup koji je ubacio 21 poen.

Na Floridi majami je "razmontirao" Šarlot. "Vrelina" je ubacila čak 123 poena i lagano slavila u prvom meču serije. Sve je već bilo jasno posle prve četvrtine koju su domaći dolbili 41-19. Kod pobednika najefikasniji je bio Deng sa 31 poenom, a čak petorica igrača su bili dvocifreni. Kod Šarlota solidni su bili Batum i Voker ali nisu imali podršku saigrača.

Surov je bio i San Antonio protiv Memfisa. "Mamuze su svele protivnika na samo 74 poena i tako potvrdili epitet najbolje odbrane lige. Domaći su vodili tokom čitavog toka meča, a utakmicu su definitivno prelomili u trećem periodu koji su pobedili 33-14. Kod pobednika najefikasniji je bio Lenard sa 20 poena, dok kod gostiju jedini vredan pomena je bio veteran Vins Karter sa 16 ubačenih koševa.

U poslednjem meču večeri u gradu anđela Klipersi su lako izašli na kraj sa Portlandom. Jedini donekle raspoložen kod gostiju je bio Lilard, a on sam nije mogao da se nosi kompletnim timom Klipersa. Domaći su imali čak šestoricu raspoloženih igrača a najistaknutiji je bio Kris Pol koji je ubacio 28 poena i dodao 11 asistencija.

Rezultati: Klivlend-Detroit 106-101 Majami-Šarlot 123-91 San Antonio-Memfis 106-74 L.A Klipers-Portland 115-95 Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA