Najnovije

KRAJ SERIJE Lalatović sa Vošom zaustavio Zvezdin nestvarni niz pobeda!

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde remizirali su bez golova u derbiju 28. kola Superlige, pa je beogradski tim prekinuo veliku trijumfalnu seriju.

Hugo Vijeira( crvenazvezdafk.com)

Zvezda je zbog velike razlike u odnosu na rivale imala samo jedan motiv, da nastavi pobedničku seriju, ali je ipak došlo do zasićenja nakon 24 uzastopna trijumfa.

Srđan Plavšić je kao starter pokušao da ubrza ritam protiv kluba koji ga se odrekao smatrajući da je nedovoljno talentovan, ali je ipak ceo tim Vojvodine bio više motivisan. Izabranici Nenada Lalatovića imali su zadatak da poprave utisak nakon serije slabijih rezultata, Meleg je probao da zatrese mrežu iz slobodnog udarca, malo je nedostajalo da to učini i Luković autogolom, dok je za goste najbolju šansu propustio Ugo Vijeira.

Došlo je i do koškanja Sekulića i Plavšića, pokazan im je žuti karton pošto su se brzo smirile strasti, dok je nastavak protekao u sličnom ritmu. Ugo Vijeira je propustio još jednu šansu, Babunski je zamenio Plavšića, pa je od 60. minuta Zvezda preuzela incijativu.

Le Talek je pokušao da postigne dugo čekani gol, dok je Vojvodina u inicijativi ostala bez završnog pasa. Tek u 90. minutu je domaća ekipa imala najbolju šansu, Ašćerić je očajno zahvatio loptu glavom za laku odbranu Kahrimana, dok je Ibanjez iz kornera pokušao da ipak postane junak meča. Diskutabilna je bila i jedna situacija pred kraj u kojoj je sviran ofsajd Novosađanima, ali se niko iz tabora "lala" nije previše bunio. Domaćini su bili zadovoljni bodom, dok gosti nisu tugovali. Vojvodina - Crvena zvezda 0:0 Izvor:Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA