Najnovije

ZABRANJEN MU ULAZAK NA KOSOVO: Šešelj otkriva šta Šiptari žele od njega !

Nakon što je Petrit Selimi, zamenik ministra spoljnih poslova iz Prištine, najavio da lider radikala nikada neće moći da uđe na teritoriju Kosova, jer će biti uhapšen, Šešelj, koji inače ima već zakazane mitinge u Gračanici i Kosovskoj Mitrovici, ističe za „Alo!“ da je uveren da Selimi i njemu slični žele da ga uhapse kako bi mu izvadili i rasprodavali organe!

dr Vojislav Šešelj (Foto: JuTjub)

On u svom stilu poručuje i da su mu organi u odličnom stanju, te da bi se na njima moglo dobro zaraditi!
– Pitanje je po kom pravnom osnovu će oni mene da hapse? Nemaju ni jedan jedini razlog! Znam ja ustvari šta oni hoće, da me uhapse, pa da mi izvade organe i da ih rasprodaju!
Znaju da bi se dobro prodavali jer jetra mi je sada u odličnom stanju, veoma je zdrava i može se fino zaraditi na njoj, srce mi je takođe u dobrom stanju sa sve defibrilatorom u koji su Ujedinjene nacije uložile čak 40.000 evra. Takođe, imam dva odlična bubrega, i još jedan organ koji mi je ubedljivo u najboljem mogućem stanju – kaže Šešelj.
On dodaje da će zakazani mitinzi SRS-a na Kosovu biti sigurno održani, kao i da će on jednog dana otići dole.
– Planirana su dva mitinga na Kosovu i oni će biti održani, i ja ću ići, ali ne znam tačno kada, na te mitinge neću moći, jer mi se poklapaju termini sa nekim drugim mitinzima koji će se održavati na drugim mestima – kaže on.
Lider radikala je najavio i mitinge u Banjaluci, Sarajevu, Podgorici, Bijeljini, Gračanici, i kako navodi, svim srpskim gradovima u nastavku izborne kampanje, mada bi lako moglo da se dogodi i da u BiH, kao što su to uradili Hrvatska i Kosovo, zabrane ulazak Šešelju u zemlju.

Radikali porasli na kladionici

Samo 24 sata nakon oslobađajuće presude, šanse SRS-a na predstojećim izborima su porasle za gotovo dva procenata. Tako je umesto dosadašnjih 5,5, od juče granica za radikale postavljena na 7,2 uz univerzalnu kvotu od 1,85. Odosno, ukoliko uložite 1.000 dinara da će stranka Vojislava Šešelja imati više od 7,2 odsto osvojenih glasova, profitiraćete čistih 850 dinara. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA