Najnovije

LOV NA ČOVEKA U PLJEVLJIMA: Dvostruki ubica već drugi dan vodi neverovatan obračun sa policijom!

Goran Dragićević, osumnjičeni da je preksinoć u Pljevljima ubio bivšu suprugu Slobodanku (39) i njenog muža Radoša Terzića (56), zabarikadirao se u kući u naselju Guke u tom gradu.

Crnogorski specijalci (Foto:mup.gov.me)

Kako sa lica mesta javlja novinar Dnevnih novina, protojerej Saša Janjić je sa sveštenicima pokušao da pregovara sa osumnjičenim, koji slovi za velikog vernika. Međutim, Dragićević je odbio da pregovara sa njima i poručio da neće da se preda, ali i da ne namerava da digne ruku na sebe. Nakon neuspelog pokušaja pregovora, sveštena lica su napustila mesto događaja. Sa Dragićevićem pregovara i Specijalna antiteroristička jedinica, a u jednom momentu došlo je do razmene vatre. Specijalci nisu povređeni, ali se ne zna da li je osumnjičeni ranjen. Inače, posrednik u pregovorima je Dragićevićev kum Danko. U kući u kojoj se nalazi Dragićević nema talaca, napravljen je, kako saznaju Dnevne novine, jak obruč pa on ne može da pobegne. Nekoliko građana Pljevalja potvrdilo je da je Dragićević u tom naselju i sinoć razmenjivao vatru s policijom. - Stanje je takvo da je on sinoć uspeo na Gukama da otme policiji auto - rekao je jedan od svedoka ove nesvakidašnje potere u Pljevljima.
Krvava drama dogodila se u ponedeljak oko 21 čas, kada je Dragićević izrešetao Slobodanku Rakočević sa deset metaka ispaljenih iz automatske puške, i to naočigled njihove zajedničke 20-godišnje kćerke. Potom je otišao i kod obližnjeg stadiona ubio njenog muža Radoša Terzića. Izvor: CDM

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA