Najnovije

Klivlend se ne šali: Lebron kao brzi voz projurio pored Toronta! (VIDEO)

Finale Istočne konferencije nije donelo ništa novo - Klivlend nastavlja da melje. U prvom susretu sa Torontom, Lebron DŽejms i drugovi su ubedljivo slavili 115:84.

Lebron DŽejms(Foto:NBA.com)

I dok se na Zapadu bore do poslednjeg atoma snage, Klivlend se gotovo šeta kroz plej-of na Istoku. U ovom trenutku ekipa trenera Lua deluje toliko dominantno u odnosu na rivala u konferenciji, da se čini da niko ne može ni da pripreti. Kockice su se složile, Kavalirsi igraju sjajnu timsku košarku, a u centru pažnje je naravno Lebron DŽejms. U prvom meču serije Toronto nije imao šta da traži. “Kralj” nije promašivao, pogodio je prvih devet šuteva a Klivlend je tokom celog meča čuvao veliku prednost, pa je Tajron Lu imao i taj luksuz da odmori zvezde.
Ekipa iz Kanade nije uspela ozbiljnije da pripreti u ovom susretu. Derouzen je postigao 18 poena, dok su svi ostali podbacili.
Najbolji u redovima pobedničkog tima bili su Lebron DŽejms sa 24 odnosno Kajri Irving sa 27 postignutih poena. Ukoliko želi da bude koliko-toliko konkurentan rivalu, Toronto mora da pruži mnogo bolju partiju u nastavku serije. Klivlend je napravio prvi korak ka velikom finalu. Ovaj trijumf bio je ujedno i najubedljivija pobeda Klivlenda u plej-ofu od nastanka franšize. Izgleda da je DŽejms ono najbolje ostavio za kraj. Kari ili Vestbruk? Durent ili Tompson? “Kralja” nije briga on želi prsten... Izvor:Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA