Најновије

Кливленд се не шали: Леброн као брзи воз пројурио поред Торонта! (ВИДЕО)

Финале Источне конференције није донело ништа ново - Кливленд наставља да меље. У првом сусрету са Торонтом, Леброн Џејмс и другови су убедљиво славили 115:84.

Леброн Џејмс(Фото:NBA.com)

И док се на Западу боре до последњег атома снаге, Кливленд се готово шета кроз плеј-оф на Истоку. У овом тренутку екипа тренера Луа делује толико доминантно у односу на ривала у конференцији, да се чини да нико не може ни да припрети. Коцкице су се сложиле, Кавалирси играју сјајну тимску кошарку, а у центру пажње је наравно Леброн Џејмс. У првом мечу серије Торонто није имао шта да тражи. “Краљ” није промашивао, погодио је првих девет шутева а Кливленд је током целог меча чувао велику предност, па је Тајрон Лу имао и тај луксуз да одмори звезде.
Екипа из Канаде није успела озбиљније да припрети у овом сусрету. Дероузен је постигао 18 поена, док су сви остали подбацили.
Најбољи у редовима победничког тима били су Леброн Џејмс са 24 односно Кајри Ирвинг са 27 постигнутих поена. Уколико жели да буде колико-толико конкурентан ривалу, Торонто мора да пружи много бољу партију у наставку серије. Кливленд је направио први корак ка великом финалу. Овај тријумф био је уједно и најубедљивија победа Кливленда у плеј-офу од настанка франшизе. Изгледа да је Џејмс оно најбоље оставио за крај. Кари или Вестбрук? Дурент или Томпсон? “Краља” није брига он жели прстен... Извор:Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА