Najnovije

LEPOTICA IZ JUGOSLAVIJE: Ona je potencijalna prva dama SAD, a ovo treba da znate i vidite... (SEKSI FOTO)

Postoji šansa Donald Tramp postane sledeći predsednik SAD-a u 2016. godini. Ako se to desi, Sjedinjene Države će takođe imati novu prvu damu - Melaniju Tramp.

Melanija (i Donald) Tram (Foto: Tviter)

Čini se da ljudi u svetu ne znaju mnogo o njoj, osim da je ona bivši model rođen "negde u istočnoj Evropi". Ako Tramp bude izabran, Melanija može postati jedna od najlepših prvih dama u istoriji SAD-a. Ali šta drugo znamo o gospođi Tramp? Melanija je rođena u bivšoj Jugoslaviji kao Melanija Knavs u porodici sa skromnim primanjima. Ako Tramp postane predsednik, Melanija će postati tek druga prva dama rođena u inostranstvu, posle supruge DŽona Kvinsija Adamsa Luize, koja je rođena u Engleskoj. U suprotnosti sa stereotipom da su modeli glupi, Melanija je obrazovana. Diplomirala je na Univerzitetu u LJubljani u Sloveniji, a govori i četiri jezika: engleski, slovenački, francuski i nemački.
Knavsova je počela da se bavi manekenstvom u 16. godini i za dve godine je ušla u veliku modnu agenciju u Italiji. Nakon rada u Milanu i Parizu, preselila u NJujork 1996. godine, pojavljuje se na naslovnim stranicama "Voga", "Veneti fera", "Glamura", "NJujork magazina", "Ela", "FHM–a" i drugih velikih časopisa modne industrije. Iako je Knavsova upoznala Donalda 1998. godine na zabavi tokom Nedelje mode, njih dvoje se nisu venčali sve do januara 2005. godine. Uprkos velikoj razlici u godinama, Donald i Melanija izgledaju kao savršen par. Kako Tramp tvrdi, njih dvoje se nikada nisu posvađali. To je iznenađujuće s obzirom na Trampovu svađalačku prirodu u politici. Kao i njen muž, Melanija je uspešan preduzetnik. Ona je 2013. godine pokrenula kolekciju nakita, "Melanija satovi i nakit" i svoju liniju za negu kože "Melanija kavijar kompleks" Ispod možete pogledati i malu foto-prezentaciju eventualne buduće američke prve dame.
Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA