Najnovije

ŠOK TVRDNJA TRAMPA: Treći svetski rat mogao bi da izbije pre predsedničkih izbora u SAD!

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi za pet meseci, koliko je još ostalo do izbora u SAD, mogao da izbije treći svetski rat zbog nesposobnosti aktuelnog američkog rukovodstva.

- Sa idiotima koji vode ovu zemlju, neće biti mnogo živih jer je moć modernog oružja zastrašujuća. Mogli bismo da budemo uronjeni u treći svetski rat u narednih pet meseci - rekao je on pristalicama u Minesoti.
Bivši predsednik je ponovio da je "predstoji pet opasnih meseci zbog ovog ludaka", misleći na svog predsedničkog naslednika i rivala DŽoa Bajdena.

Tramp je takođe još jednom obećao da će rešiti "strašan" sukob u Ukrajini ako pobedi na izborima u novembru. On je ponovio da ne bi dozvolio da dođe do ovog sukoba da je nastavio da vodi SAD.

Tramp je ranije više puta izjavljivao da, ukoliko bude ponovo izabran, namerava da postigne rešenje sukoba između Ruske Federacije i Ukrajine za samo 24 sata.
Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov je, komentarišući Trampove reči, istakao da je to previše složen problem za tako jednostavno rešenje.

PAKAO U ODESI: Jeziva mobilizacija na delu, biber sprej u oči pa u kombi (VIDEO)

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA