Najnovije

DVERI: Ko je ovlastio Šormaza da odaje bezbednosne tajne NATO-u?!

Stalna delegacija Narodne skupštine u Parlamentarnoj skupštini NATO, sastala se pre dva dana u Narodnoj Skupštini Srbije sa delegacijom sekretarijata NATO.

Lider Dveri Boško Obradović (Foto: dveri.rs)

Usled nastupa šefa stalne delegacije Narodne skupštine u PS NATO Dragana Šormaza, koji je detaljno upoznao delegaciju Sekretarijata NATO sa parlamentarnom kontrolom i nadzorom nad radom službi bezbednosti, kao i radom Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i Odbora za kontrolu službi bezbednosti, oglasile su se Dveri. Oni su u protestnom saopštenju postavili pitanje Šormazu, na osnovu čega NATO delegacija treba da bude upoznata sa radom bezbednosno najosetljivijih Odbora. "Malo je bilo što su nas bombardovali, ekonomski porobili i ponizili, a sada treba da budu upoznati i sa radom svih bezbednosnih odbora Srbije?", naglašavaju Dveri Oni su upitali i predstavnike NATO-a da li znaju da od njihovih bombi tek počinje užasna ekspanzija kancerogenih oboljenja u Srbiji, od kojih nisu pošteđena ni deca i da li uopšte znaju tačan broj žrtava koje su nam naneli i koliko je dece među njima. Dveri podsećaju da je Šormaz, kao i drugi poslanici SNS-a, bili veliki protivnici saradnje sa Alijansom i traže odgovor na pitanje: Šta ih je tačno navelo da danas misle i govore sasvim suprotno? Dveri podsećaju da takvo jednoumlje koje je vladalo u prethodnom sazivu parlamenta, a koje je jednoglasno donelo sve odluke koje se tiču približavanja Srbije NATO paktu više nije moguće.
"Za razliku od Šormaza i ostalih ulizica, preletača i poltrona, Dveri će se boriti da odnos srpske javnosti prema NATO-u nikad ne odstupi od istine: da je NATO zločinačka i okupatorska vojna sila, da je bez dozvole SB bombardovao Republiku Srpsku i SRJ, da je stradalo nekoliko hiljada civila, vojnika i policajaca, da su nam vojno okupirali Kosovo i Metohiju, da je Milica Rakić stradala od gelera sedeći na noši, a da i dan danas strada na hiljade ljudi i dece od posledica bombardovanja osiromašenim uranom i da niko iz NATO-a nije odgovarao za ove zločine i prikriveni genocid", naglašava se u saopštenju. Dveri poručiju NATO lobistima u Narodoj skupštini i van nje da moraju da prihvate realnost da su Dveri parlamentarna stranka i da će sve što se u Narodnoj skupštini Republike Srbije bude dešavalo, biti "nazvano svojim pravim imenom, a da će oni kad-tad morati da polože svoje račune narodu zašto Srbiju približavaju NATO paktu".
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA