Najnovije

A, šta sada kaže Mats Vilander?

Mats Vilander, nekadašnji teniser i sadašnji komentator Eurosporta, kaže da je Novak Đoković bio strpljiv u finalu Rolan Garosa.

Novak Đoković(Foto:Sinhua)

Đoković je pobedio Endija Marija sa 3-1 u setovima i postao je prvi čovek u istoriji koji je osvojio četiri uzastopna Gren slema na tri različite podloge.
Vilander je pre meča rekao da je Mari favorit za titulu, a posle pobede Đokovića istakao je da je Škot ’vratio’ srpskog tenisera u meč početkom drugog seta. 
„Strpljenje je bilo neverovatno. Emotivno i fizički. Napreduje stalno, ima 29 godina i možda ispred sebe najbolje godine. Zaslužio je, neverovatan šampion. Ovo je bio cilj za njega. Velika je emotivna razlika kod njega sada kada je osvojio Rolan Garos i kada je osvojio Australijan open. Bio je agresivan kada je trebalo, Novak je na početku previše gurao. Endi Mari je odigrao veoma dobar turnir. Znao sam da će Novak Đoković odigrati dobro, ali Endi Mari je pozitivno iznenadio. Mari je počeo da igra opreznije u drugom setu. Imao je brejk loptu u prvom gemu drugog seta, ali Novak se ubrzao. Počeo je da napada, ali mislim da mu je Mari dopustio da se vrati u meč početkom drugog seta. Mari je igrao da dobije prvi set, a u drugom je igrao da ne izgubi. Novakovo kretanje se takođe popravilo u drugom i trećem setu“, rekao je Vilander. Izvor:B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA