Najnovije

AMERIKANCI PROSLAVILI DAN NEZAVISNOSTI: Evo ko je sve bio na prijemu kod Skota

BEOGRAD - Povodom proslave 4. jula, Dana nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država, ambasador Kajl Skot je u svojoj rezidenciji priredio svečani prijem.

Kajl Skot (Foto: Jutjub)

Povodom proslave Dana nezavisnosti, američki ambasador u Srbiji priredio je prijem na koji su pozvani predstavnici srpskog političkog, javnog i kulturnog života, članovi diplomatskog kora, međunarodni zvaničnici, pripadnici akademske zajednice i drugi brojni gosti.

Prijemu je prisustvovao srpski državni vrh. Prvi je stigao premijer Vučić, a nedugo nakon njega došao je i predsednik Nikolić u društvu supruge Dragice.

Vučić je stigao u rezidenciju oko 18 časova i pozdravio se sa Skotom poprilično hladno.

Američki ambasador je tokom prijema izjavio da Srbija i SAD dele iste ciljeve koji su utkani u Deklaraciju nezavisnosti. Skot je svima poželeo život slobodu i težnju za srećom.

Na prijemu su bili i ministri Ivica Dačić, Velimir Ilić, Zoran Đorđević, Jadranka Joksimović, Kori Udovički, Srđan Verbić i Ivan Tasovac.

Ministar kulture je među prvima stigao u ambasadu. On je vidno raspoložen prošao pored ostalih zvanica i novinara da bi se pozdravio sa ambasadorom.

U rezidenciju na Dedinju došli su i premijer pokrajinske Vlade Igor Mirović, princeza Jelisaveta Karađorđević, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, predsednica skupštine Maja Gojković, poslanik BDZ u Skupštini Srbije Muamer Zukorlić, glumac Branko Cvijić i mnogi drugi.

Sjedinjene Američke Države ovaj praznik proslavljaju 4 jula, a ove godine su proslavili 240. godišnjicu nezavisnosti od Britanije. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA