Najnovije

UZIMAO ME JE OTPOZADI SNAŽNO I POHOTNO: Erotske ispovesti horoskopskih znakova!

Svaki horoskopski znak karakterišu određene želje i potrebe, pa tako i u seksu. Ovo su ispovesti znakova o najluđem seksu koji su ikada im.

Foto: tonightsgirlfriend.com

Ovan

Grudi su mi bile pritisnute uz staklena balkonska vrata naše hotelske sobe. Iako smo tehnički bili u zatvorenom, mogla sam da vidim strance u hotelskim sobama preko puta. I oni su mogli da vide mene. Nadala sam se da će se okrenuti i pogledati nas, da će videti kako mi se usne razmiču dok mi se otimaju uzdasi, stenjanje i vrisak, videti kako su mi bradavice ukrućene. Da će gledati kako njegove ruke trljaju moj klitoris, gore-dole, gore-dole sve dok ne doživim vrhunac uz njegov tvrdi ponos.

Bik

Mesecima sam maštala da spavam sa njim i sada smo konačno sami. Ramena nam se dodiruju dok sedimo jedno uz drugo. Stavio mi je ruku na butinu, malo preblizu moje mačkice koja je pulsirala od uzbuđenja. Nagnuo je glavu malo bliže i njegove usne su bile na mojima. U sekundi, njegove ruke su mi podizale suknju, a usne su prelazile preko mojih grudi. Ulazio je u mene svojim moćnim penisom. Bilo je tako dobro. Delovalo je tako ispravno jer je i on dugo čekao na ovo.

Blizanci

Jahala sam ga kao nikog pre. Zarila sam mu nokte u isklesane trbušnjake, dok moje usne su bile pritisnute uz njene. Nikada pre se nisam ljubila sa ženom ali kada sam osetila njen jezik u ustima, pitala sam se zašto sam tako dugo čekala. Posegnula je dole, kako bi se igrala mojim klitorisom dok sam i dalje naskakivala na njegov penis. Nije mnogo prošlo pre nego što sam ispustila glasan i dug uzdah. Najsnažniji orgazam koji sam ikada doživela. A tada smo zamenili uloge i počeli ponovo. Bila je to najluđa trojka ikada. 

Rak

Bili smo u apartmanu za mladence, smejali se a utisci sa svadbe se još nisu slegli. Nežno mi skinuo je veo. Insistirala sam da ga nosim u limuzini dok smo se vozili, jer predigra je počela već u autu. Gurnuo mi je ruku ispod haljine kako bi se poigrao dok je usnama golicao moj vrat. Sada, kada smo u postelji, šapnuo mi je da me voli, a onda zabacio pramen kose iza uva dok je polako ulazio u mene.

Lav

Lice mi je bilo uronjeno u jastuk dok me uzimao otpozadi. Okrenula sam glavu na stranu i gledala prema gore. Videla sam odraz svoje guze u ogledalu na plafonu. Gledala sam kako njegove snažne ruke hvataju moj struk i kako u jednom potezu zabija svoj tvrdi penis u mene. Videla sam kako je zabacio glavu u neizmernom užitku. Dok sam gledala posegla sam za svojim klitorisom i igrala se dok nisam svršila snažno kao i on.

Devica

Seo je iza mene, opkoračio me kao violončelo. Posle nekoliko nežnih poljubaca u vrat podigao mi je majicu, otkopčao brus i počeo da me masira. NJegove ruke su mi stiskale ramena, nežno ali snažno. Počeo je da se spušta sve niže niz leđa. Posle 20-ak minuta blaženih dodira nagnuo se i osetila sam kako je tik uz moje uvo. Prolazili su me trnci. Prošaputao je kako je pripremio kupku i kako ćemo se "voleti u vodi".

Vaga

Opkoračila sam ga i i jahala toliko strasno, ali sam se nagnula napred kako bi jezikom mogao da dohvati moje bradavice. Rukom je zgrabio moju guzu i kada ju je stisnuo, nisam mogla da se suzdržim. Kad je čuo moj prigušeni krik, vragolasto se nasmešio, a požuda mu je gorela u očima. Ponovo me lupio po guzi i stisnuo tako jako da se sigurno ostao otisak. Onda je zgrabio moju kosu, a ja njegova ramena i u čvrstom stisku oboje smo svršili kao nikada do tada.

Škorpija

Zgrabio me za ruku i odvukao u ve ce restorana. Bunila kako bi neko mogao da nas ulovi, ali on nije posustao. Istog trena kada smo ušli u kabinu, kleknuo je i gurnuo glavu pod moju suknju. Sklonio je tangice u stranu i i počeo da me obrađuje jezikom. Do trenutka kada sam svršila, stenjala sam tako glasno i nije me bilo briga ko me sve čuje.

Strelac

Izvukao je iz moje fioke vibrator, ni sama nisam znala kako je znao gde stoji, ali je svakako znao šta treba da radi sa njim. Dok je vrhom vibratora milovao moj klitoris, svom snagom je ušao u mene. Dok se zabijao u mene, a vibrator dovodio do ludila moj klitoris, slobodnom rukom me uhvatio za grudi. Pitao me što želim, ali nisam uspela da kažem išta osim "još, još".

Jarac

Pritisnuo me uza zid toliko snažno da je pao okvir sa slikom. Zgrabio mi je ruke, podigao ih iznad glave. LJubio me je, čas grickajući, čas sisajući usne. Iako smo bili obučeni, osetila sam kako se njegov tvrdi penis trlja o moju "mačkicu". Želela sam ga. Kada sam to uspela da izgovorim, jednim potezom je skinuo haljinu sa mene i otkopčao pantalone.

Vodolija

Bili smo u misionarskoj pozi, njegovo snažno telo iznad mog, ali propela sam se kako bi mogao da se igra sa mojom guzom. Stavio je tek početak prsta, ali očito je osetio kako sam ovlažila. "Sviđa ti se” pitao je, a ja sam samo stenjala "Da". Polako, ali odlučno gurao je prst sve dublje, a iako je bio u meni osetila sam kako postaje sve tvrđi. Osetila sam kako me je preplavila njegova sperma što je i mene dovelo do vrhunca. 

Ribe

Sedeo je na ivici kreveta i svirao našu pesmu. Stisla sam se uz njega i prelazila mu rukom preko leđa. Nije prošlo dugo i izgubila sam kontrolu. Počela sam da ga ljubim po vratu, a rukom da klizim sve niže i niže. Zabavljalo me je kako je sve češće mašio note. Toliko sam ga izludela da je bacio gitaru, a mene na krevet i svoj talenat sviranja  iskoristio na mom telu. Ispovest pohotne majke možete pročitati OVDE. Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA