Најновије

УЗИМАО МЕ ЈЕ ОТПОЗАДИ СНАЖНО И ПОХОТНО: Еротске исповести хороскопских знакова!

Сваки хороскопски знак карактеришу одређене жеље и потребе, па тако и у сексу. Ово су исповести знакова о најлуђем сексу који су икада им.

Фото: tonightsgirlfriend.com

Ован

Груди су ми биле притиснуте уз стаклена балконска врата наше хотелске собе. Иако смо технички били у затвореном, могла сам да видим странце у хотелским собама преко пута. И они су могли да виде мене. Надала сам се да ће се окренути и погледати нас, да ће видети како ми се усне размичу док ми се отимају уздаси, стењање и врисак, видети како су ми брадавице укрућене. Да ће гледати како његове руке трљају мој клиторис, горе-доле, горе-доле све док не доживим врхунац уз његов тврди понос.

Бик

Месецима сам маштала да спавам са њим и сада смо коначно сами. Рамена нам се додирују док седимо једно уз друго. Ставио ми је руку на бутину, мало преблизу моје мачкице која је пулсирала од узбуђења. Нагнуо је главу мало ближе и његове усне су биле на мојима. У секунди, његове руке су ми подизале сукњу, а усне су прелазиле преко мојих груди. Улазио је у мене својим моћним пенисом. Било је тако добро. Деловало је тако исправно јер је и он дуго чекао на ово.

Близанци

Јахала сам га као никог пре. Зарила сам му нокте у исклесане трбушњаке, док моје усне су биле притиснуте уз њене. Никада пре се нисам љубила са женом али када сам осетила њен језик у устима, питала сам се зашто сам тако дуго чекала. Посегнула је доле, како би се играла мојим клиторисом док сам и даље наскакивала на његов пенис. Није много прошло пре него што сам испустила гласан и дуг уздах. Најснажнији оргазам који сам икада доживела. А тада смо заменили улоге и почели поново. Била је то најлуђа тројка икада. 

Рак

Били смо у апартману за младенце, смејали се а утисци са свадбе се још нису слегли. Нежно ми скинуо је вео. Инсистирала сам да га носим у лимузини док смо се возили, јер предигра је почела већ у ауту. Гурнуо ми је руку испод хаљине како би се поиграо док је уснама голицао мој врат. Сада, када смо у постељи, шапнуо ми је да ме воли, а онда забацио прамен косе иза ува док је полако улазио у мене.

Лав

Лице ми је било уроњено у јастук док ме узимао отпозади. Окренула сам главу на страну и гледала према горе. Видела сам одраз своје гузе у огледалу на плафону. Гледала сам како његове снажне руке хватају мој струк и како у једном потезу забија свој тврди пенис у мене. Видела сам како је забацио главу у неизмерном ужитку. Док сам гледала посегла сам за својим клиторисом и играла се док нисам свршила снажно као и он.

Девица

Сео је иза мене, опкорачио ме као виолончело. После неколико нежних пољубаца у врат подигао ми је мајицу, откопчао брус и почео да ме масира. Његове руке су ми стискале рамена, нежно али снажно. Почео је да се спушта све ниже низ леђа. После 20-ак минута блажених додира нагнуо се и осетила сам како је тик уз моје уво. Пролазили су ме трнци. Прошапутао је како је припремио купку и како ћемо се "волети у води".

Вага

Опкорачила сам га и и јахала толико страсно, али сам се нагнула напред како би језиком могао да дохвати моје брадавице. Руком је зграбио моју гузу и када ју је стиснуо, нисам могла да се суздржим. Кад је чуо мој пригушени крик, враголасто се насмешио, а пожуда му је горела у очима. Поново ме лупио по гузи и стиснуо тако јако да се сигурно остао отисак. Онда је зграбио моју косу, а ја његова рамена и у чврстом стиску обоје смо свршили као никада до тада.

Шкорпија

Зграбио ме за руку и одвукао у ве це ресторана. Бунила како би неко могао да нас улови, али он није посустао. Истог трена када смо ушли у кабину, клекнуо је и гурнуо главу под моју сукњу. Склонио је тангице у страну и и почео да ме обрађује језиком. До тренутка када сам свршила, стењала сам тако гласно и није ме било брига ко ме све чује.

Стрелац

Извукао је из моје фиоке вибратор, ни сама нисам знала како је знао где стоји, али је свакако знао шта треба да ради са њим. Док је врхом вибратора миловао мој клиторис, свом снагом је ушао у мене. Док се забијао у мене, а вибратор доводио до лудила мој клиторис, слободном руком ме ухватио за груди. Питао ме што желим, али нисам успела да кажем ишта осим "још, још".

Јарац

Притиснуо ме уза зид толико снажно да је пао оквир са сликом. Зграбио ми је руке, подигао их изнад главе. Љубио ме је, час грицкајући, час сисајући усне. Иако смо били обучени, осетила сам како се његов тврди пенис трља о моју "мачкицу". Желела сам га. Када сам то успела да изговорим, једним потезом је скинуо хаљину са мене и откопчао панталоне.

Водолија

Били смо у мисионарској пози, његово снажно тело изнад мог, али пропела сам се како би могао да се игра са мојом гузом. Ставио је тек почетак прста, али очито је осетио како сам овлажила. "Свиђа ти се” питао је, а ја сам само стењала "Да". Полако, али одлучно гурао је прст све дубље, а иако је био у мени осетила сам како постаје све тврђи. Осетила сам како ме је преплавила његова сперма што је и мене довело до врхунца. 

Рибе

Седео је на ивици кревета и свирао нашу песму. Стисла сам се уз њега и прелазила му руком преко леђа. Није прошло дуго и изгубила сам контролу. Почела сам да га љубим по врату, а руком да клизим све ниже и ниже. Забављало ме је како је све чешће машио ноте. Толико сам га излудела да је бацио гитару, а мене на кревет и свој таленат свирања  искористио на мом телу. Исповест похотне мајке можете прочитати ОВДЕ. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА