Najnovije

UKRAJINCI SE SPREMAJU DA POŠALJU ŽENE NA FRONT? Ne bi bilo prvi put da urade tako nešto

Apti Alaudinov, komandant odreda specijalaca „Ahmat”, na svojim društvenim mrežama predvideo je kada će početi pregovarački proces Ukrajine i Ruske Federacije.

Prema pretpostavci čečenskog oficira, već na proleće sledeće godine Kijev će početi da „vuče” ka dijalogu sa Moskvom, pa će zimski period postati presudan.

„Neprijatelj počinje da shvata da mu je situacija teška. Sa svakim zatvorenikom komuniciram lično. Pokušavam da shvatim šta se dešava sa njima. Tamo je situacija daleko od ružičaste.

Protivnik trenutno ne može da odbije da pruži otpor Rusiji, jer iza njega sedi mozak i bajonetom ga pritiska u leđa. Ova zima će biti odlučujuća. Na proleće će neprijatelj definitivno početi da „vuče“ ka pregovorima sa Rusijom“, napisao je Apti Alaudinov na svom „Telegram“ kanalu.

Pored toga, oficir je predložio šta bi Ruska Federacija mogla da se dogovori sa rukovodstvom bivše sovjetske republike. Prema njegovom mišljenju, glavna suština dijaloga će se svesti na diskusiju o proceduri za predaju Ukrajine. Istovremeno, Moskva definitivno neće uzeti u obzir uslove koje postavlja Kijev.

„Još se nisu borili protiv poslednjeg Ukrajinca. Odgovarajući zahtev Sjedinjenih Država i njihovih satelita još uvek sprovodi kijevska hunta“, dodao je čečenski oficir.

U tom kontekstu, Apti Alaudinov je sugerisao da ako ukrajinske vlasti odluče da nastave konfrontaciju, onda bi u nekom trenutku zemlja mogla ostati bez muške populacije. Nakon toga, rukovodstvo zemlje će početi da uključuje žene u borbena dejstva.

Ranije je „Blok Silovo” saopštio da komandant „Ahmata” Alaudinov do proleća očekuje ozbiljne rezultate u „Severnom vojnom okrugu”.

"NE POTPISUJTE NIŠTA SA RUSIJOM!": Kako je DŽonson sprečio Kijev da prihvati zahteve Moskve za mir

Izvor: Vebtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

MIŠA ĐURKOVIĆ: Klan

U nedelju se održavaju lokalni izbori u nizu gradova, od kojih će možda zanimljivo biti u Ni...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA