Najnovije

STUDENTSKI SEKS-SKANDAL: Maštovita sam i mnogo volim da gutam... Probaj!

Mnogo volim seks, prosto sam neumorna. Potreban mi je izdržljiv muškarac, zdravog srca, ne bih volela da dobije infarkt na meni...

Studentski seks skanda (Foto: FB skrinšot)

Ovakav neobičan oglas osvanuo je na zvaničnoj Fejsbuk stranici Studenti Beogradskog univerziteta, sa sve lascivnom i provokativnom slikom devojke koja se potpisuje kao Doktorka.

Devojka iz Niša

Nepristojnu ponudu objavio je izvesni Goran Vidić.

- Klikni na link i upoznaj Doktorku: mnogo volim seks, prosto sam neumorna. Potreban mi je izdržljiv muškarac, zdravog srca, ne bih volela da dobije infarkt na meni. Volim sve poze, maštovita sam i mnoooogooo volim da gutam... Probaj... - ovako je glasila Doktorkina ponuda koju je pomenuti Vidić preneo studentima. U opisu oglasa takođe stoji da je devojka sa slike iz Niša, kao i da ima 34 godine. Virtuelni makro nije želeo da bilo šta kaže za novine.

Nažalost, dešava se...

S druge strane, glavni administrator ove studentske grupe Dušan Gajić objašnjava da svakako nije primereno da se takve objave nalaze u njihovoj grupi.

- Ubrzo nakon što je postavljena, sporna objava je uklonjena, a profil Gorana Vidića smo blokirali, te sada više neće moći da objavljuje takve gluposti na našoj stranici - kaže Gajić i dodaje: - Grupa je veoma velika i, nažalost, dešava se da neke neprimerene objave ne stignemo blagovremeno da obrišemo. U svakom slučaju, trudimo se da sankcionišemo ovakvo ponašanje u grupi. U ovoj Fejsbuk grupi studenti uglavnom razmenjuju mišljenja o predmetima na fakultetima, knjigama, smeštaju u studentskim domovima i raznoraznim mladalačkim savetima, pa je ova objava šokirala mnoge od njih. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA