Najnovije

OPASNA INICIJATIVA: Prekinuti sve ekonomske odnose sa Crnom Gorom, pohapsiti Milove kriminalce, neka nemaju šta da...(VIDEO)

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović rekao je da bi kao, odgovor na ponašanje režima Mila Đukanovića, Srbija trebala da uvede ekonomsku blokadu Srbiji kako bi prisila Đukanovića da prestane da vrši progon Srba.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

- Nas ima 7,5 miliona vas ima 500 000, ukinućemo vam sve ekonomske donose, ljudi nećete imati ta da jedete. Sa jedne strane su oruženi sa Albanijom koja nema jaku ekonomiju, sa druge strane sa Hrvatskom koja je u EU, jedini ozbiljan odnos ekonomski imate sa Srbijom - rekao je Parović. On je rekao da Crna Gora izvozi kriminal u Srbiju, a da u zatvoru drži ostarele ljude iz Srbije za koje tvrdi da su hteli da ubiju Đukanovića. - Treba im reći, sad ćemo da vam pohapsimo sve kriminalce koje ste nam izvezli ovde. Pa da vidite kako će režim Mila Đukanovića da prestane da priča kako se terorizam širi iz Srbije, i da prestane na silu da asimiluje Srbe u Crnoj Gori. Ali mora neko da ih primora! - rekao je Parović. Snimak najnovijeg incidenta naprednjaka i Dveri pogledajte OVDE. Izvor: Oslobodjenje.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju sa ruskim geopolitičarem Leonidom Savinom.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA