Najnovije

POLICAJCI GRME, GOLI HULIGANI POSTROJENI: Pogledajte ekskluzivni snimak unakaženih Hrvata (VIDEO)

Posle užasnih scena isprebijanih huligana u obračunu sa navijačima Partizana pojavio se video snimak Hrvata nakon što ih je Žandarmerija izvela sa atletske staze.

Unakaženi Hrvati (Foto: Jutjub)

Na snimku se  vidi kako pripadnici Žandarmerije postrojavaju polugole, gole i isprebijane huligane od kojih je jedan jedva stajao na nogama. Ostali su iznemoglog sapatnika morali da pridržavaju da se ne sruči na pod. 
Podsećanja radi, na 156. večitom derbiju među uhapšenima su šestorica Splićana, a navodno su bili plaćeni da učestvuju u tuči: Ante Firić, Damir Tovarović, Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković i Jakov Podrug.
Privedenim huliganima zbog nereda na južnoj tribini preti kazna zatvora do čak 12 godina! Hrvatski huligani su se tokom saslušanja branili ćutanjem, a tužilaštvo je zatražilo od sudije pritvor zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i zbog uznemiravanja javnosti. 
Pogledajte najnoviji video snimak. Za šta će sve biti okrivljeni hrvatski huligani i šta se krije iza tuče na derbiju pročitajte OVDE.
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šta je s Hrvatima uhapšenim na navijačkim neredima na utakmici Partizan-Crvena zvezda?
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA