Najnovije

ŠOKIRALA UKUĆANE: Aleksandra priznala da se plašila rođenog deteta, evo zašto!

Svi su bili užasnuti.

Aleksandra Subotić (Foto: Happy printskrin)

Aleksandra Subotić se poverila cimerima iz vile kako je njena beba po rođenju bila veoma ružna i da se plašila da je drži u rukama.
LJubina ćerka preksinoć se prisetila perioda kad je njena ćerkica Magdalena došla na svet. Ona je ispričala da nije videla čudniju bebu toliko čudnu da nije želela da je uzme u naručje.
Bežala je od kuće u grad, a tek rođenu bebu ostavljala ocu Karađorđu da je čuva. - Moja Magdalena je bila ružna beba jer je rođena ranije. Plašila sam se u šta će beba da mi izraste. Dete mi je bilo vrlo čudno. Imala je velika stopala, a malo telo. Ona je bila nedonošče. Nisam smela da je uzmem u ruke neko vreme.

Ljubav ❤❤❤

A photo posted by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Jan 27, 2017 at 5:57am PST

Aleksandra je zbog straha od svoje bebe bežala od kuće, vreme je provodila u gradu sa drugaricama, sve dok nije shvatila da ishod neće biti dobar ukoliko ne čuva svoje dete. - Sećam se da sam je donela kući iz porodilišta i ostavila je tati da je čuva, a ja sam otišla u grad. Nisam želela da dođem kući. Kada sam se vratila, zatekla sam tatu kako sedi i bebu kako plače. Shvatila sam da sam joj ja sve na svetu i da će moja beba umreti ukoliko je ne budem pazila. Od tada se sve promenilo. Moja Magdalena je najlepša devojčica - završila je Aleksandra. Pogledajte OVDE kako je Nada Macura izgledala kad je bila mlada.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA