Najnovije

FENOMENALNE POZE U SEKSU: Danima kada se osećate lenji, one su idealne za vas!

Dajte minimalac svog truda, a dobićete maksimalan užitak.

Seks (Foto: Jutjub)

Ove poze odlične su za dane kada se osećate kao da vam nije ni do čega, ali ipak biste želeli da malo začinite odnos sa partnerom.

Licem u lice

Zamislite da zajedno gledate neku seriju (ili film) koja se je nekako dosadna... Zašto ne biste podigli atmosferu tako da mu se popnete u krilo i gledate seriju dok istovremeno vodite ljubav? Ne morate ni napustiti kauč.

Misionarska poza

Misionarska je najčešća poza s dobrim razlogom – velika intimnost, a i to je  odličan položaj za postizanje orgazma kod oba partnera. Za žene koje vole biti malo manje aktivne ova klasična poza svejedno je odlična zbog bliskosti i senzualnosti.

Žena na stomaku

Dogi stajl poza je takođe relativno jednostavna i nezahtevna za žene, a ovo je varijacija te popularne poze koja je još udobnija. Legnite na stomak, a ispod zdelice stavite jastuk ili smotani pokrivač.

Neko stoji, neko sedi

Ova poza neće biti prezahtevna ni za vas ni za njega, a oboje ćete jednako uživati! Uhvatite se u klinč u ovoj pozi ako imate visoki krevet ili na nekom čvršćem stolu. Sednite na rub kreveta ili stola, legnite podignite noge i uživajte!

Kašike

Ovo vam je omiljena poza u kojoj zajedno spavate? Pa zašto je ne biste pretvorili u omiljenu pozu za seks u trenucima kada ste oboje pomalo lenji? Samo legnite na bok i krenite u akciju.

Ples u krilu

Ova varijacija "plesa u krilu" dopušta vam da iskoristite svog partnera kao stolicu. Veoma seksi, napaljenu stolicu koja neće moći skinuti ruke s vas.

Mađioničar

Orgazam koji vam dragi može priuštiti u ovoj pozi definitivno je čaroban. A vi ne morate raditi apsolutno ništa – dakle, očigledno je za lenje dane.

Da vidite kako je medicinska sestra stavila celu bananu u grlogledajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA