Najnovije

RUSKA VOJSKA PENTAGONU: Pokažite dokaze o hemijskom napadu u Idlibu

Zvanični predstavnik Ministarstva odbrane Rusije Igor Konašenkov prokomentarisao je medijska saopštenja da su SAD navodno presrele razgovor sirijskih vojnika o pripremama za hemijski napad u Han Šejhunu, izjavivši da Pentagon uvek prikriva vojnu agresiju preudo-dokazima.

Igor Konašenkov (Foto: Jutjub)

- Po staroj tradiciji, prilikom svakog kršenja međunarodnog prava, posebno nakon vojnih agresije protiv suverenih država, Pentagon se uvek zaklanja iza navodnih "neospornih" dokaza zločina. Što su izmišljeniji pseudo-dokazi, to su "tajniji" - rekao je Konašenkov.
On je dodao da ako američke specijalne službe nastave da kriju navodne dokaze koje poseduju o ratnim zločinima protiv čovečnosti, to će značiti da ih nemaju.
Ranije je televizija Si-En-En, pozivajući se na visokog američkog činovnika, saopštila da su vojska i obaveštajne službe presrele razgovore sirijskih vojnika i hemijskih stručnjaka o pripremama za hemijski napad u provinciji Idlibu. Snimak iz potpuno operativne sirijske vazduhoplovne baze Al-Šajrat možete pogledati OVDE. Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA