Najnovije

ON JE RAZBIO SKUP ŠIPTARSKIH PLAĆENIKA: Miloš Stojković sam prekinuo sramnu Jahjaginu tribinu u Beogradu! (VIDEO)

Srpski patriota Miloš Stojković, predsednik Koalicije raseljenih sa KiM, prekinuo je sramnu tribinu šiptarskih plaćenika u Centru za kulturnu dekontaminaciju poručujući da je Kosovo deo Srbije.

Stojković protiv Kandićke i šiptarskih plaćenika (Foto: JuTjub, Pravda)

- Kosovo je srce Srbije, vratite oteto! - započeo je svoj istup Stojković u Centru za kulturnu dekontaminaciju. On je na sav glas povikao da niti jedna džamija na Kosmetu ije spaljena, dok je uništeno više od tri stotine crkava. Na Stojkovića je nasrnula gomila šiptarskih plaćenika, koji su pokušali da ga smire i ućutkaju, ali je on ipak uspeo da kaže sve što je naumio i u potpunosti poremeti ovaj sramni skup. Pogledajte i poslušajte: Kako saznajemo, on je nešto kasnije udaljen iz sale uz salvu uvreda osvedočenog srbomrsca Nataše Kandić, koja je i glavni organizator festivala "Merdita/dobar dan". - Sedi, budalo! - na sav glas urlikala je Kandićeva. Inače, Atifete Jahjaha, bivša predsednica lažne države Kosovo, iako nije došla u Beograd na promociju svoje knjige o silovanjima koje su navodno počinili Srbi na Kosovu i Metohiji, ipak se uključila u tribinu putem video bima i iskoristila priliku koju su joj omogućili organizatori iz Incijative za ljudksa prava, pa je ipak uspela da usred Beograda napljuje Srbiju na sav glas. Jahjaga je osudila neke samo njoj znane srpske zločine nad Albancima i još jednom ponovila nebulozu da su Albanke silovane tokom rata. U maniru klasičnih provokatora, ona je odvalila da Srbija nije preuzela odgovornost za zločine. - Kosovo zahteva pravdu za žrtve nasilja u ratu, a Srbi svojim ponašanjem ometaju nastojanje da se dođe do istine i pravde za žrtve nasilja nad Albankama za vreme rata na Kosovu. Jako je važno da se u Srbiji čuje o tome. Srbija je imala za cilj etnički čisto Kosovo, pa i dan danas negiraju postojanje naše države - odvalila je Jahjaga.
Da skandal bude veći, organizatori iz Inicijative za ljudska prava više od 10 puta su joj se izvinili, zbog, kako su ocenili, sramnog ponašanja države da Jahjagi zabrani dolazak u Beograd. Glavna osnova za zabranu Jahjaginog dolaska u Beograd, verovatno su aktivnosti Sprskog sabora Zavetnici, koji iz dana u dan ometaju održavanje šiptarsko-nevladine manifestacije "Merdita/dobar dan". Oni su, tako, i danas ispred Centra za kulturnu dekontaminaciju, noseći transparente "Dobar dan ubicama, laku noć pameti", "Kosovo je Srbija" i fotografije koje pokazuju kontinuitet albanskih zločina nad Srbima na KiM koji traju već sto godina, još jednom pokazali da se ne mire sa nasilnim pokušajem zamene žrtava i zločinaca. Izveštaj sa skupa Zavetnika možete da pogledate OVDE. Izvor: Informer, Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA