Најновије

ОН ЈЕ РАЗБИО СКУП ШИПТАРСКИХ ПЛАЋЕНИКА: Милош Стојковић сам прекинуо срамну Јахјагину трибину у Београду! (ВИДЕО)

Српски патриота Милош Стојковић, председник Коалиције расељених са КиМ, прекинуо је срамну трибину шиптарских плаћеника у Центру за културну деконтаминацију поручујући да је Косово део Србије.

Стојковић против Кандићке и шиптарских плаћеника (Фото: ЈуТјуб, Правда)

- Косово је срце Србије, вратите отето! - започео је свој иступ Стојковић у Центру за културну деконтаминацију. Он је на сав глас повикао да нити једна џамија на Космету ије спаљена, док је уништено више од три стотине цркава. На Стојковића је насрнула гомила шиптарских плаћеника, који су покушали да га смире и ућуткају, али је он ипак успео да каже све што је наумио и у потпуности поремети овај срамни скуп. Погледајте и послушајте: Како сазнајемо, он је нешто касније удаљен из сале уз салву увреда осведоченог србомрсца Наташе Кандић, која је и главни организатор фестивала "Мердита/добар дан". - Седи, будало! - на сав глас урликала је Кандићева. Иначе, Атифете Јахјаха, бивша председница лажне државе Косово, иако није дошла у Београд на промоцију своје књиге о силовањима које су наводно починили Срби на Косову и Метохији, ипак се укључила у трибину путем видео бима и искористила прилику коју су јој омогућили организатори из Инцијативе за људкса права, па је ипак успела да усред Београда напљује Србију на сав глас. Јахјага је осудила неке само њој знане српске злочине над Албанцима и још једном поновила небулозу да су Албанке силоване током рата. У маниру класичних провокатора, она је одвалила да Србија није преузела одговорност за злочине. - Косово захтева правду за жртве насиља у рату, а Срби својим понашањем ометају настојање да се дође до истине и правде за жртве насиља над Албанкама за време рата на Косову. Јако је важно да се у Србији чује о томе. Србија је имала за циљ етнички чисто Косово, па и дан данас негирају постојање наше државе - одвалила је Јахјага.
Да скандал буде већи, организатори из Иницијативе за људска права више од 10 пута су јој се извинили, због, како су оценили, срамног понашања државе да Јахјаги забрани долазак у Београд. Главна основа за забрану Јахјагиног доласка у Београд, вероватно су активности Спрског сабора Заветници, који из дана у дан ометају одржавање шиптарско-невладине манифестације "Мердита/добар дан". Они су, тако, и данас испред Центра за културну деконтаминацију, носећи транспаренте "Добар дан убицама, лаку ноћ памети", "Косово је Србија" и фотографије које показују континуитет албанских злочина над Србима на КиМ који трају већ сто година, још једном показали да се не мире са насилним покушајем замене жртава и злочинаца. Извештај са скупа Заветника можете да погледате ОВДЕ. Извор: Информер, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА