Najnovije

ŠAROVIĆ ŽESTOKO PO NAPREDNJACIMA: Bahatost vlasti naprednjaka i njihovo besmisleno trošenje novca (VIDEO)

Nemanja Šarović, zamenik predsednika Srpske radikalne stranke, ukazao je na bahatost vlasti Srpske napredne stranke i njihovo besmisleno trošenje novca.

Nemanja Šarović (Foto: SRS)

Puštena je u rad fontana na beogradskom Trgu Slavija, o kojoj se toliko pričalo. Sama fontana je naručena i plaćena 1,8 miliona evra, a cena radova nije poznata. Bez obzira na subjektivno mišljenje o estetskom izgledu fontane, postavlja se pitanje o tome da li je ona Beogradu zaista potrebna. Šarović je istakao da pored toliko nerešenih problema na teritoriji grada Beograda kao što su: infrastruktura, obdaništa, pomoć porodiljama, kanalizacija i mnogi drugi - ta fontana nije bila potrebna!

- Smanjuju se nadoknade za porodilje jer gradska vlast štedi, a za fontanu ima para. Kao jedan od razloga za pravljenje fontane ističe se da će ona povećati broj turista, što je apsurdno jer se fontani ne može prići, ona nije u pešačkoj zoni - rekao je on. Šarović je izjavio da je ta fontana pokušaj da se građanima Beograda prikaže kako se nešto radi, ali onima koji ne mogu da upišu dete u vrtić, koji jedva sastavljaju kraj sa krajem ta fontana nije potrebna. To je uvreda za sve građane Beograda!  Šarović je istakao da je siguran da će građani Beograda znati da kazne one koji se tako bahato i osiono ponašaju , one koji se igraju sa njihovim novcem. Šta je Šarović rekao od ponižavajućem tretmanu Srbije od strane EU pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šarović o pritiscima Vučićeve vlasti na Srbe na KiM.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA