Najnovije

POTOP U RUSKOJ DUMI, VODA SE SLIVALA SA PLAFONA: Žukov prekinuo sednicu ruskih parlamentaraca! (FOTO/VIDEO)

Potpredsednica Državne dume Rusije Irina Jarova je tokom govora na plenarnoj sednici donjeg doma ruskog parlamenta primetila da sala za sednice prokišnjava.

Foto: RIA Novosti

Nakon toga je prvi potpredsednik Državne dume Aleksandar Žukov objavio desetominutnu pauzu.
​Tokom pauze je zamenik predsednika frakcije LDPR Jaroslav Nilov rekao za Sputnjik da, iako je kiša tekla sa plafona, on lično nije pokisao.
„Sa plafona se slivala voda i zbog toga je, očigledno, proglašena pauza. Ali ja, iskreno, nisam u toku, sve se prilično haotično i brzo dogodilo“, procenio je situaciju poslanik.
​Nakon pauze, predsednik Dume Vjačeslav Volodin je predložio poslanicima da nastave sa radom „u teškim vremenskim uslovima“, ali je ubrzo posle toga prekinuo sednicu. U Moskvi je u petak počela da pada jaka kiša praćena grmljavinom. Prethodno, Duma je ratifikovala protokol o ruskom vojnom prisustvu u sirijskoj pokranjini Latakija što možete pogledati u video prilogu. A zločinačka alijansa skinula je masku i otvoreno pokazala svoje nacističko lice - objavila je film u kojem veliča naciste i ustaše koji su vodili borbe protiv Rusa. Pogledajte film OVDE. Izvor: rs.sputniknews.com, Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Neviđena oluja u Moskvi
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA