Najnovije

TERORISTI NEMAJU GDE DA BEŽE: Ruski avioni sipaju 60 sati bez prestanka, gore Al-Bagilija, Havika i gasna polja Al-Hajl

Ruske vazduhoplovne snage neumorno tuku teroriste Islamske države (ID) u istočnoj Siriji, nanoseći im teške gubitke, razbijajući njihovu odbranu i razarujući njihove konvoje u oblastima Deir Ezzor i Homs.

Ruski avioni bombarduju u Siriji (foto: Jutjub printskrin)

Ruske vazduhoplovne snage nastavile su svoju vazdušnu kampanju, pogađajući nekoliko instalacija Islamske države oko oblasti Deir Ezzor.
Prema vojnom izvoru iz Deir Ezzora, ruski avioni izvršili su niz vazdušnih napada na glavni grad provincije, a danas su udarili ciljeve ID u oblastima Al-Bagilija i Havika i zoni Starog aerodroma. Da ne bi sedeo besposlen, drugi ruski bataljon odigrao je krucijalnu ulogu u bici za gasna polja Al-Hajl u istočnom Homsu, pružajući neophodnu vazdušnu podršku jedinicama Sirijske armije koje napreduju na tom području. Kako su na području gasnih polja Al Hajl dejstvovali ruski helikopteri, pogledajte snimke OVDE. Tokom poslednjih 60 sati, ruska vazduhoplovna snaga je pokrenula neprekidne vazdušne udare nad oblastima Deir Ezzor i Homsov. Ova velika navala u vazdušnim dejstvima verovatno je povezana sa nedavnim raspoređivanjem brojnih terorističkih jedinica Islamske države u istočni deo Sirije. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Borbe SAA kod Al Bagilije
SAD podmuklo napale Siriju sa 59 tomahavk raketa
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA