Najnovije

NETANIJAHU PREZADOVOLJAN: Nikada u UN nisam čuo hrabriji govor od Trampovog!

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu pohvalio je govor predsednika SAD Donalda Trampa na zasedanju Generalne skupštine UN u koem je osudio Iran.

Benjamin Netanijahu preg Generalnom skupštinom UN (Foto: JuTjub)

- Za preko 30 godina mog iskustva sa UN, nikada nisam čuo smeliji i hrabriji govor, ocenio je Netanijahu pred svoj govor, dodavši da je Tramp "govorio istinu o velikim opasnostima sa kojima se suočava na svet i uputio snažan poziv da im se suprotstavimo kako bismo osigurali budućnost čovečanstva". Tramp je u govoru rekao da je Iran "glavni izvoznik nasilja" i optužio tu zemlju da podržava teroriste koji prete Izraelu.
Netanijahu i njegova supruga Sara su se pridružili izraelskoj delegaciji u UN da bi slušali Trampov govor koji je počeo konstatacijom da su "teroristi i ekstremisti skupili snagu i raširili se", ali će "naša vojska biti jača nego ikada", preneli su izraelski mediji. Više o Trampovom govoru, koji nisu baš svi prihvatili sa istim entuzijazmom kao Izrael, možete da pročitate OVDE. Izraelski premijer i sam se obratio Generalnoj skupštini UN:
Izvor: cdm.me

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA