Najnovije

"Pitanja o atentatu na Olivera Ivanovića na koja Vučić mora da odgovori"

Pokret Dosta je bilo burno je reagovao na jučerašnje gostovanje Aleksandra Vučića na TV "Hepi" gde je bila tema ubistvo Olivera Ivanovića. Oni su postavili niz pitanja na koja vezana za atentat na Ivanovića a za koja, po njima, predsednik mora da odgovori.

Vučić na Kosovu i Metohiji (Foto: Jutjub)

- Predsednik SNS-a je juče preko sat vremena u emisiji “Vučić o Oliveru Ivanoviću” na TV Hepi umesto o tome šta se preduzima na otkrivanju ubica i nalogodavaca, ponovo govorio o sebi. U intervjuu je priznao da na severu KiM cveta kriminal i korupcija pa ga pitamo kako se tek sada setio da je kriminal. Zašto je dosad ćutao i dozvolio da bude ubijen Ivanović koji je zbog ukazivanja na kriminal dobijao pretnje, prošao medijski linč Vučićevih najbližih saradnika i na kraju mučki upucan? SNS je na vlasti i u Kosovskoj Mitrovici. Tamo ima “efektivnu vlast”. Da li su pregledane sve kamere u Kosovskoj Mitrovici? Da li je policija proverila ko je bio u Kosovskoj Mitrovici na dan ubistva? Da li su proverene kamere na svim putevima? Ko je registrovan prilikom ulaska na Kosovo i Metohiju? Da li je naša policija bilo šta proveravala? Građani Srbije zahtevaju da znaju. Dosta nam je praznih reči, putujućih cirkusa, medijskih predstava, ovaca i kokošaka. Ko je ubio Olivera Ivanovića? - pitaju iz Dosta je bilo.

Oni su zatražili od Vučića da izvrši pritisak na šiptarske vlasti tako što će Srpska lista zapretiti obaranjem tzv. Vlade Kosova ako se ubice Ivanovića ne otkriju. Optužbe Sande Rašković na račun SNS pogledajte OVDE. Skandalozan stav američkog profesora o ubistvu Ivanovića pročitajte OVDE Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vučić o ubistvu Ivanovića.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA