Najnovije

Proslavljeni ruski ratni brod dobio novi zadatak! Posada spremna, komandant izdao naređenje!

Članovi posade broda ruske crnomorske flote "Pitlivi" vraća se u Sevastopolj iz Sredozemnog mora krajem ove nedelje, izjavio je u utorak kapetan flote drugog ranga Aleksej Rulev.

Ruski ratni brod (Foto: Jutjub)

- “Pitlivi”, čuveni brod Crnomorske flote završio je svoju misiju kao deo stalne grupe ruske mornarice u Sredozemnom moru i krenuo je ka Sevastopolju. Sada brod prolazi kroz Dardanele i Bosforski moreuz i ide prema Crnom moru - rekao je Rulev. Očekuje se da će plovilo stići u Sevastopolj na Krimu do kraja ove nedelje, rekao je portparol.

Posada je održala nekoliko vojnih vežbi kojim je upravljao glavni komandant ruske mornarice kako bi praktikovali bitku isključivo i kao deo pomorske grupe, otvaranje artiljerijske vatre na površinske i vazdušne ciljeve.

Amerikanci u šoku. Pogledajte OVDE šta je Putin poslao Sirijcima.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ruski ratni brodovi često dolaze na sirijsku obalu, naročito kada velika opasnost preti ruskom bliskoistočnom savezniku. Brodovi su mobilni i brzi, tako da se lako mogu pojaviti i uskočiti u pomoć sirijskim snagama u borbi protiv terorizma ali i zapadnih agresora.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA