Najnovije

"Danas kada udaraju na nas sa svih strana nema mesta za bilo kakave podele"

Najava formiranja Vojske Kosova od strane šiptarskih separatista predstavlja najveću pretnju za mir ne samo unutar Srbije, već u celom regionu. Cilj nije ništa drugo, već tendeciozna i dobro isplanirana zlocinačka akcija usmerena ka etničkom istrebljenju preostalog srpskog stanovništva u Južnoj srpskoj pokrajni.

Miša Vacić (Foto: Srpska desnica)

Piše: Miša Vacić, Srpska desnica

Ove najave predstavljaju pokušaj legalizacije terorističke organizacije OVK čije se vođe nalaze na crvenim poternicama Interpola. Onog istog Interpola za čije su članstvo neuspesno lobirali kako bi vešto prikrili svoje zločine nad Srbima.

Šiptarski okupatori pod stalnim nadzorom svojih Zapadnih gospodara, svakodnevno provociraju, novim pomeranjem sopstvenog ludila sa idejom da izazovu nemire. Upravo tako, samo kao ludilo se može definisati postupci tkz.privremenih organa pokrajine. Da srpska strana odreaguje i da pod velom „odbrane“ svoje kvazi republike sprovedu nov Bljesak ili Oluju. Ekstremisti na zapadu svakako huškaju svojom podrškom zločincima, jer ih poraz u Interpolu, ne prihvatanje takozvane države Kosovo, boli, to nije bila pobeda nad trgovcima organa samo, već je predstavlja poraz Amerike i Britanije. Tome u prilog govori i činjenica da će Veselji boraviti u Americi kako bi koordinirao sa njima oko zakona o vojsci, ali i oko naoružavanja iste.

Čak se spominje i formiranje pakta protiv Srbije, što nedvosmisleno ukazuje na plansko širenje mreže mržnje i agresije među marionetskim instalacijama režima pod kontrolom MI6 i CIA.
Srpski narod mora da pokaže u ovim izrazito teškim trenucima jedinstvo. Mora da pruži nedvosmislenu podršku Vladi Srbije i Predsedniku Republike u istorijskim odlukama da se sačuva celovitost Republike Srbije, zaštiti srpski narod i očuva mir na Kosovu i Metohiji. Moramo da se odupremo provokacijama koje bi im dali opravdanje za otvorenu agresiju. Potezi moraju biti mudriji nego u šahu. Da pružimo najveću podrku našoj braći i sestrama. Da sprečimo njihovu humanitarnu katastrofu. 

Mi ne želimo da preko brda krišom ulazimo na nase Kosovo i Metohiju. Kao što je preporučeno košarkašima Partizana koji su krenuli da odigraju prijateljsku utakmicu sa  košarkašima Trepče. I želeli su da sa svojim narodom budu na mirnim protestima koji su organizovani zbog nestanka hrane i lekova. Lično imam iskustva sa preko brda ulaskom na Kosmet, jer i kada sam bio savetnik direktora vladine kancelarije za KiM, usled zabrane ulaska od strane prištinskih vlasti zbog moje duže od decenije aktivne borbe za odbranu srpskog Kosmeta, sam morao službenim autom preko brda, kao neki kriumčar. Takođe i pre toga tokom vlasti izdajničkog režima diktatora Borisa Tadića koji je i uveo lažnu granicu na administrativnoj liniji, sam isto morao preko brda do braće na Kosmetu, jer mi je tada MUP Srbije branio ulazak u pokrajinu iz podaničkih odnosa prema zapadu. Dosta nam je i preko brda i tih prelaza. Samo slogom ih možemo pobediti.

Srpska desnica poziva na jedinstvo, kao vapaj za opstanak. Danas kada udaraju na nas sa svih strana nema mesta za bilo kakave podele. Srbija se umiriti neće!

Čije su gusle instrument saznajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Intervju sa Mišom Vacićem.

 

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA