Najnovije

SPREMAJU SE ZA VELIKI OBRAČUN: Najbolje rusko oružje neprekidno pristiže u Siriju! (FOTO)

Već treći dan za redom, u rusku bazu Hmejmim u Siriji pristižu nove vazduhoplovne snage, a među njima sve je više i novih ruskih lovaca pete generacije Su-57.

Su-57 (Foto: public)

Tokom današnjeg dana lokalni aktivisti primetili su još dva Su-57, što je odmah i podeljeno na društvenim mrežama. Lovci pete generacije stigli su u Hmejmim u pratnji ništa manje ubitačnog višenamenskog aviona Su-30SM:
Russia Deploys Two More Advanced Su-57 Stealth Fighters In Syria – Reports

Osim borbenih aviona, danas je u Hmejmim stigao i drugi za redom avion za rano upozoravanje A-50U, koji obezbeđuje veliku nadmoć kako vazduhoplovnim, tako i kopnenim snagama u borbama sa neprijateljem. Na koji način A-50U pomaže snagama na terenu, možete da saznate OVDE.
Russia Deploys Two More Advanced Su-57 Stealth Fighters In Syria – Reports

Da podsetimo, vazduhoplovna ruskavazduhoplovna pojačanja počela su da pristižu u Hmejmim 21. februara, kada su u bazu, barem koliko je primećeno, pristigla četiri Su-35, četiri Su-25, jedan teretno-putnički Tu-154 i jedan A-50. 22. februara pojavili su se i izveštaji i snimci dolaska dva lovca pete generacije Su-57, o čemu više možete da saznate OVDE. Prema mišljenju ruskih vojnih stručnjaka, najnoviji ruski avioni i prateće naoružanje upućeni su u Siriju kako bi bili testirani u borbenom okruženju. Rusko Ministarstvo za sada nije komentarisalo niti davalo informacije o razmeštanju novog kontigenta vazduhoplovnih snaga u Siriju, ali zato jeste američka "Koalicija", a kako su prokomentarisali dolazak najsavremenijih aviona na svetu, pročitajte OVDE. Dramatično nagomilavanje najsavremenije ruske vojne tehnike u Siriji, sa jedne strane, nagoveštava da se na ratištu u toj zemlji očekuju žestoke borbe, dok optimistički nastrojeni vojni eksperti smatraju da Ruske oružane snage samo "pokazuju mišiće", u nastojanju da odvrate SAD od opasnih pretenzija koje u poslednje vreme prikazuju na obalama Eufrata u Deir Ez Zoru i Istočnoj Guti. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Reč ruskog eksperta: dolazak Su-57 u Siriju je važan signal za Amerikance:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA