Najnovije

SRPSKI POSMATRAČI IZBORA U RUSIJI ODUŠEVLJENI: Ovo je praznik demokratije (VIDEO)

Izborni dan u Rusiji prati veliki broj međunarodnih posmatrača među kojima ima i onih iz Srbije.

Glasanje uz balone (Foto: Fejsbuk/Dragana Trifković)

Među posmatračima se nalaze i predstavnici Narodnog slobodarskog pokreta koji izveštavaju da glasanje protiče u najboljem redu i bez ikakvih nepravilnosti. 
Ono po čemu se razlikuju izbori u Rusiji jesu pojedina okićena biračka mesta, ukrašena balonima i drugim ukrasima, a pred mnogim biračkim mestima se održavaju mini vašari sa prodajom hrane, slatkiša  ali i animatorima za decu. Ovo je u Rusiji tradicija na dan izbora.

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović, koji je jedan od posmatrača izbornog procesa u Moskvi, kaže da je reč o pravom "prazniku demokratije". 
Izborno mesto u Moskvi. Svugde organizuju ovakve fešte. Praznik demokratije ;) Posted by Miroslav Parović on nedelja 18. mart 2018.
On kaže da na biračkim mestima nema ljudi sa spiskovima glasača kako je to često slučaj U Srbiji, da nema kombija i automobila koji organizovano dovoze birače i da se glasanje odvija bez pritiska i po slobodnoj volji birača.

Dveri na Krimu

Pokret Dveri saopštio je da je njihova poslanica Marija Janjušević članica delegacije iz Srbije koja učestvuje u posmatračkoj misiji na predsedničkim izborima u Rusiji. Izbore prati i delegacija Skupštine Srbije. Delegaciju iz Srbije, koja će posmatrati izborni tok na Krimu, predvodi direktorka Centra za geostrateške studije Dragana Trifković, a u delegaciji je i narodni poslanik sa Kosova i Metohije Slaviša Ristić.
Posted by Dragana Trifković on nedelja 18. mart 2018.
Pored tih delegacija, izbore u Rusiji danas prati i delegacija Skupštine Srbije u čijem su sastavu poslanici Veroljub Arsić, Milovan Drecun, Vladimir Đukanović, Vesna Ivković, Danijela Stojadinović, Aleksandar Šešelj i Dubravko Bojić. Više o izborima u Rusiji pogledajte OVDE
Nabavite knjigu ruskih geopolitičara Dugina i Savina o tome kako Amerika ratuje protiv čitavog sveta metodama mrežnog rata Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Aleksandar Dugin o tome da di je moguće pobediti Amerikance.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA