Najnovije

CRNO-BELI ĆE IMATI POSEBNU PODRŠKU: Evo zbog čega će jedan srpski klub navijati za Partizan u Kupu

Trener fudbalskog kluba Spartak Vladimir Gaćinović rekao je da je bilo nerealno da njegova ekipa protiv Partizana osigura treće mesto i da će navijati za crno-bele da osvoji Kup i tako klubu iz Subotice omogući da igra u Evropi.

Vladimir Gaćinović Foto: Beta

- Navijamo za Partizan. Bilo bi dobro da pobede jer bi nam to otvorilo put u Evropi. Želeli smo to i juče, ali je bilo nerealno da to očekujemo protiv ovakvog Partizana. Partizan je ove sezone zaslužio bar jedan trofej, a to je kup - rekao je Gaćinović za televiziju Arena.

Spartak je izgubio od Partizana sa 2:0 u poslednjem kolu Superlige, posle čega je izgubio treće mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa.

Priliku da igra u kvalifikacijama za Ligu Evropa Spartak će imati ako Partizan pobedi Mladost iz Lučana i osvoji trofej u Kupu Srbije.

Gaćinović je naveo da je rezultat utakmice u Humskoj "možda i nerealan" i da je Partizan trebalo ubedljivije da pobedi.

Spartak je remijem mogao da osigura treće mesto, a na teren je izašao u kombinovanom sastavu, bez Nemanje Nikolića, Miloša Ostojića, Mileta Savkovića, Branimira Jočića i Bojana Čečarića.

- Nikolić ima povredu prepona, Savković 12 dana pre utakmice sa Radničkim nije trenirao zbog zgloba, bili su neupotrebljivi posle Niša... Čečarić kuburi sa kolenom... To su realne stvari i sasvim normalno, dodje do zamora materijala kada celo prvenstvo igrate sa 12-13 igrača - rekao je Gaćinović.

- Mi smo jedna ekipa sa njima, druga bez njih. Ovo je realnost, iako sam mislio da ćemo jači otpor da pružimo Partizanu - dodao je.

Gaćinović je, uprkos svemu, istakao da su u Spartaku prezadovoljni sezonom, uz reči: "Prezadovoljni smo sa onim što smo postigli ove sezone, mnogo više nego što smo očekivali".

(Izvor: Beta)

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA